counter

Το πανέμορφο αγοράκι είναι γιος πολύ γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz

Το πανέμορφο αγοράκι είναι γιος πολύ γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz
Το πανέμορφο αγοράκι είναι γιος πολύ γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz

Συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο για το περιοδικό «ΟΚ!» έδωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης και μίλησε για την ζωή του μετά τον ερχομό του γιού του Μανώλη, ενώ μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί του και με την σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη.

Πόσο άλλαξε τη ζωή σας ο ερχοµός του γιου σας Μανώλη;

Όλγα: Αν µε ρωτούσε κάποιος, πριν γνωρίσω τον Στέλιο, αν θα αισθανόµουν έτοιµη να γίνω µητέρα στα 24 µου, θα απαντούσα: «Αποκλείεται». Αλλά όταν τον γνώρισα, ήθελα πάρα πολύ να γίνω µητέρα, ήταν µία επιθυµία που µου έβγαλε εκείνος. Εννοείται ότι η ζωή µας έχει αλλάξει από τότε που γεννήθηκε ο Μανώλης, αλλά µόνο προς το καλύτερο. Έχουµε γίνει και οι δύο πολύ πιο υπεύθυνοι, µας έχει δέσει περισσότερο. Προσωπικά, δηλώνω ότι είµαι πολύ πιο ερωτευµένη µε τον άντρα µου απ' ό,τι ήµουν πριν γίνουµε γονείς.

Στέλιος: Μέχρι να κρατήσεις στα χέρια σου ένα παιδί, να το ταΐσεις, να το αλλάξεις, δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι πάει να πει να γίνεσαι γονιός. Στη δική µας περίπτωση, επειδή η Όλγα επέστρεψε στη δουλειά δύο µήνες αφότου γέννησε, όλες οι ευθύνες έπεσαν σε µένα. Μπορεί να ακούγεται τροµακτικό για έναν άντρα να πρέπει να φροντίζει ένα µωρό, αλλά πραγµατικά είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή µου. Και θεωρώ ότι όποιος πατέρας συµµετέχει τόσο ενεργά στην ανατροφή του παιδιού του µόνο κερδισµένος θα βγει. Είναι απίστευτο το δέσιµο που έχω µε τον Μανώλη. Τον παίρνω παντού µαζί µου, στις βόλτες, στο στούντιο, στο γυµναστήριο. Είµαι ερωτευµένος µαζί του. Ο γιος µας είναι η καλύτερη παρέα µας.

Θέλετε δεύτερο παιδί;

Στέλιος: Σίγουρα ναι, αλλά αργότερα. Θέλουµε να απολαύσουµε λίγο τον Μανώλη, είναι µόλις 2 χρόνων.» ήταν τα λόγια και του ζευγαριού μέσα από ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης.

Διαβάστε επίσης στο ΟΚ!

COVER  OK 505

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR