counter

Eλένη Μενεγάκη: Μετά την Καλλιμούκου, ποιος συνεργάτης δεν θα είναι μαζί της τη νέα σεζόν;

Eλένη Μενεγάκη: Μετά την Καλλιμούκου, ποιος συνεργάτης δεν θα είναι μαζί της τη νέα σεζόν;
Eλένη Μενεγάκη: Μετά την Καλλιμούκου, ποιος συνεργάτης δεν θα είναι μαζί της τη νέα σεζόν;

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού 

Φαίνεται ότι στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, τη νέα τηλεοπτική σεζόν έρχονται δραστικές αλλαγές! Mετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι η Αντωνία Καλλιμούκου δεν θα βρίσκεται στην ομάδα συμπαρουσίασης της εκπομπής, άλλα ένα πρόσωπο έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα πρόσωπα που δεν θα έχει η παρουσιάστρια κοντά τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

H Eλιάνα Χρυσικοπούλου δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας την χρονιά που έρχεται. Η δημοσιογράφος μένει εκτός εκπομπής και η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται ότι ετοιμάζει μια πολύ διαφορετική σύσταση της ομάδας της εκπομπής της. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με άνθρωπο από το στενό περιβάλλον της Ελιάνας που επιβεβαίωσε το γεγονός. "Η Ελιάνα δεν θα είναι στην εκπομπή της Ελένης την επόμενη σεζόν κι αυτή είναι μια απόφαση που πάρθηκε κοινή συναινέσει. Η Ελιάνα έχει τη διεύθυνση ενός περιοδικού και θα ήταν δύσκολο να το συνδυάσει με την εκπομπή τώρα που έγινε μαμά. Όσο καιρό την βλέπαμε στην "Ελένη" μετά τη γέννηση του παιδιού, ήταν γιατί είχε άδεια από το περιοδικό άρα και περισσότερο χρόνο. Ήταν τρία υπέροχα χρόνια, καιρός τώρα για αλλαγές", αναφέρει η πηγή.

Αν και η Ελένη Μενεγάκη και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου διατηρούν άριστες σχέσεις, έχοντας μεσολαβήσει μεταξύ τους μια πολύ αρμονική συνεργασία με χημεία, οι επαγγελματικοί δρόμοι τους, όπως όλα δείχνουν, από την ερχόμενη σεζόν…χωρίζουν!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR