counter

"Μέρες ραδιοφώνου - 50 χρόνια Ελλάδα": Οι λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα

"Μέρες ραδιοφώνου - 50 χρόνια Ελλάδα": Οι λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα
"Μέρες ραδιοφώνου - 50 χρόνια Ελλάδα": Οι λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα

Η μουσική θεατρική παράσταση που κέρδισε τις καλύτερες κριτικές κοινού και κριτικών και παίχτηκε για δύο χρόνια στο «Γυάλινο μουσικό θέατρο» και στο θέατρο «Badminton» στην Αθήνα, θα  περιοδεύσει το καλοκαίρι  σε όλη την Ελλάδα.

Ένα φαντασμαγορικό μουσικό ταξίδι, στις πιο νοσταλγικές μέρες του ελληνικού ραδιοφώνου που μας  κρατάει συντροφιά τις ξάστερες νύχτες του καλοκαιριού, με αξέχαστα τραγούδια και αγαπημένες εκπομπές, που σφράγισαν την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.

Η επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευη  3 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου και οι διάσημοι φίλοι του θεάτρου που έδωσαν το “παρών” ήταν πολλοί. Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα και ανάμεσα τους είδαμε: την Έλενα Ακρίτα συνοδευόμενη από την μητέρα της και τον Γιώργο Κυρίτση, την Μπέτυ Μαγγίρα που παρακολούθησε την παράσταση παρέα με την κόρη της Ανδριάνα, την Μαρία Ιωαννίδου, την Κλέλια Ρένεση, τον Θάνο Καληώρα με την αγαπημένη του και πολλούς άλλους.

Σε αυτό το μουσικό φαντασμαγορικό ταξίδι «50 χρόνια Ελλάδα» με ζωντανή ορχήστρα και τους ηθοποιούς να αλλάζουν περισσότερα από 100 κοστούμια, πρωταγωνιστούν οι:  Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Νίνα Λοτσάρη,  Παναγιώτης Πετράκης, Μίνως Θεοχάρης, Νεφέλη Ορφανού και ο Μάκης Δελαπόρτας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR