counter

Γιάννης Μαρακάκης: Τον ξέρατε ως δικηγόρο, τώρα θα τον γνωρίσετε και ως...

Γιάννης Μαρακάκης: Τον ξέρατε ως δικηγόρο, τώρα θα τον γνωρίσετε και ως...
Γιάννης Μαρακάκης: Τον ξέρατε ως δικηγόρο, τώρα θα τον γνωρίσετε και ως...

Γιάννης Μαρακάκης

Όλοι τον γνωρίζετε ως δικηγόρο, έτσι μας συστήθηκε. Μην ξαφνιαστείτε αν τον δείτε στο κοσμηματοπωλείο στο οποίο μόλις άνοιξε.

Το ρεπορτάζ της Μαρίας Ένεζλη για την εφημερίδα “Secret” μας ενημερώνει για την νέα επιχειρηματική κίνηση του Γιάννη Μαρακάκη. Ένας άνθρωπος που χαρακτηρίζεται ασφαλώς επιτυχημένος. Είναι πολύ ωραίος άνδρας, με πολλές επιτυχίες στο γυναικείο φύλο, επιτυχημένος δικηγόρος και πλέον άνοιξε σε συνεργασία με τον αδερφό του Τόλη, κοσμηματοπωλείο, στην πλαζ του Αστέρα.

Για την οικογένεια Μαρακάκη αυτό είναι το τρίτο κατάστημα, το συγκεκριμένο πάντως πήρε το όνομα του πατέρα τους, “Τάκης Μαρακάκης” ως σήμα κατατεθέν της οικογενειακής επιχειρήσης. Ο Γιάννης Μαρακάκης έχει αδυναμία στην παραλία του Αστέρα, όντας και χειμερινός κολυμβητής. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δέχτηκε την πρόταση του αδερφού του για να επεκτείνουν την οικογενειακή επιχείρηση χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά.

Για άλλη μια φορά, ο γνωστός δικηγόρος αποδεικνύει πως δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή για την επιτυχία και αυτά που χρειάζονται είναι σκληρή δουλεία, ρίσκο και τόλμη. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR