counter

15 από τους ωραιότερους αποθηκευτικούς χώρους στον κόσμο!

15 από τους ωραιότερους αποθηκευτικούς χώρους στον κόσμο!
15 από τους ωραιότερους αποθηκευτικούς χώρους στον κόσμο!

Απο την Χριστίνα Μόνη

Οι αποθηκευτικοί χώροι σε ένα σπίτι είναι πάντα πολύ σημαντικοί και φυσικά δεν είναι πάντα αποθήκες.  Συνήθως είναι καλά οργανωμένα υπνοδωμάτια στα οποία μπορείς να αποθηκεύσεις τα πάντα.

Είναι όμορφα οργανωμένα δωμάτια τα οποία είναι φιλικά προς όλους. Ο καθένας μπορεί να δει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες ως παράδειγμα προς μίμηση αφού με απλές δημιουργικές λύσεις και σωστή τοποθέτηση των αντικειμένων δημιουργείς πολύ καλά οργανωμένους χώρους μέσα στο σπίτι.

Ένα καλό οργανωμένο δωμάτιο μπορεί να διατηρήσει το ενδιαφέρον των παιδιών σας εκεί μέσα. Χώροι  στους οποίους θα αποθηκεύουν τα παιχνίδια και τα βιβλία τους. Χώροι που αν προσθέσεις λίγο πιο έντονο χρώμα στους τοίχους αυξάνει το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων. Από την άλλη ντουλάπια τα οποία μετατρέπονται σε γραφεία. Αυτή είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα για να έχεις άπλετο χώρο σε ένα παιδικό δωμάτιο.

Μην ξεχνάτε πως η πολυχρωμία με διάφορα υφάσματα ανεβάζει την διάθεση σας στα ύψη με αποτέλεσμα να θέλετε να εργαστείτε με περισσότερη διάθεση. Καλά οργανωμένους χώρους όμως μπορείτε να δημιουργήσετε στην κρεβατοκάμαρα σας, στο σαλόνι σας ή ακόμη και στην τραπεζαρία σας. 



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR