counter

Πασίγνωστη star φιλιέται δημοσίως με άλλη γυναίκα!

Πασίγνωστη star φιλιέται δημοσίως με άλλη γυναίκα!
Πασίγνωστη star φιλιέται δημοσίως με άλλη γυναίκα!

Από τη Χριστίνα Μόνι

Αυτό το άλλοτε γλυκό κορίτσι που οι έφηβοι αγαπούσαν το έχουμε δει να κάνει πολλά. Την έχουμε δει μεθυσμένη, την έχουμε δει topless, την έχουμε δει γυμνή. Να φιλιέται δημόσια με γυναίκα πάντως δεν την είχαμε δει.

Μιλάμε φυσικά για την Miley Cyrus  όπου όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά μέσα στον δρόμο με άγγελο της Victoria’s Secret. Λίγο καιρό πριν η 22χρονη Miley Cyrus παραδέχτηκε ότι είναι bisexual και πλέον μα ς το δείχνει και δημόσια.

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi την απαθανάτισε μαζί με την 24χρονη Angel Stella Maxwell σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του νέου της video clip στο Hollywood. Τα καυτά φιλιά και τα χαϊδέματα μεταξύ των δυο δεσποινίδων έδιναν και έπαιρναν και τα κορίτσια όπως φαίνεται ζουν τον έρωτα τους χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν λίγο καιρό μέσω κοινών γνωστών όταν έδωσαν και οι δυο συνέντευξη για μεγάλο περιοδικό. Η Miley Cyrus και η Angel Stella Maxwell  πέρασαν μερικές προσωπικές στιγμές στο parking, πίσω από το πούλμαν που μεταφέρει την ομάδα της τραγουδίστριας και άλλοτε αγαπημένης star της Disney. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR