counter

Ο ηθοποιός πήγε στο ΑΤΜ και ο κόσμος δεν πίστευε πως δεν έχει χρήματα στην άκρη

Η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 30 Ιουνίου σε θεατρικές πρεμιέρες και σε μια από αυτές συνάντησε και τον ηθοποιό Αργύρη Αγγέλου ο οποίος μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην κατάσταση στην οποία επικρατεί  αυτή τη στιγμή στην χώρα μας και μίλησε για το γεγονός πως ο κόσμος δυσκολεύεται να πιστέψει πως δεν έχει χρήματα και πως και εκείνος περιμένει στην ουρά των ΑΤΜ όπως όλοι οι συμπολίτες μας.

Χαρακτηριστικά ο Αργύρης Αγγέλου περιέγραψε την δική του εμπειρία με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί και δήλωσε: « Πήγα στην τράπεζα να πάρω τα περιβόητα 60ευρώ. Κάποια στιγμή ακούω μια κυρία να λέει από πίσω, κύριε Αγγέλου και εσείς εδώ;»

Ο Αργύρης Αγγέλου ανέφερε πως και ο ίδιος ζει την κατάσταση που βιώνουμε όλοι και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον. Συγκεκριμένα είπε: «Όλοι στεκόμαστε στις ουρές, τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους. Δεν ξέρω πως θα τα βγάλουμε πέρα αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος για το μέλλον». 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR