counter

Συνατσάκη για χωρισμό από το Μύρωνα: "Δεν το έχει χωνέψει κανένας"

Συνατσάκη για χωρισμό από το Μύρωνα: "Δεν το έχει χωνέψει κανένας"
Συνατσάκη για χωρισμό από το Μύρωνα: "Δεν το έχει χωνέψει κανένας"

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη λίγο πριν ξεκινήσει η νέα της εκπομή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1, μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο περιοδικό “You”  για την προσωπική της ζωή και φυσικά για τον χωρισμό της, από τον Μύρωνα Στρατή.

Ο χωρισμός σου, που ήταν ένα δυνατό σοκ, σου άλλαξε την κοσμοθεωρία;

Δεν σοκαρίστηκα, γιατί ήξερα τα θέματα και τα προβλήματα. Βέβαια παθαίνεις ένα σοκ στην καθημερινότητά σου, έχοντας συνηθίσει να ζεις με έναν άνθρωπο επί 3,5 χρόνια και είσαι μαζί του 4,5 χρόνια. Άλλαξα σπίτι, άλλαξαν δεδομένα κοινωνικής ζωής.

Εσύ είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα;

Ο έρωτας με έβρισκε πάντα απροετοίμαστη. Καλώς να ορίσει.

Θέλεις να γυρίσεις σελίδα;

Ναι, απλώς οι σελίδες στις σχέσεις δεν νομίζω ότι είναι σωστό να κλείνουν και να χάνονται. Αυτά τα απόλυτα δεν μου αρέσουν. Οι άνθρωποι που έχω ζήσει μαζί τους, που έχω αγαπήσει και με έχουν αγαπήσει μένουν στην καρδιά μου, με την έννοια ότι θα τρέφω πάντα συναισθήματα για εκείνους. Ευτυχώς δεν έχω χωρίσει ποτέ από μια φρικτή κατά- σταση και νομίζω ότι για να γεννηθεί μια καινούριασχέση πρέπει να δημιουργήσεις εσύ νέο χώρο.

Όλοι έλεγαν ότι θα υπάρξει επανασύνδεση με τον Μύρωνα. Γιατί;

Δεν ξέρω. Το πιο μαγικό ήταν ότι όταν ήρθε ο Μύρωνας στην εκπομπή το Πάσχα ή όταν βγήκε το δημοσίευμα για μένα και τον Δημήτρη, και στις δύο περιπτώσεις το κείμενο πάντα ξεκινούσε με το

"λίγο καιρό μετά το χωρισμό...". Κι όμως έχει περάσει ένας χρόνος και δεν το έχει χωνέψει κανένας. Ίσως επειδή χωρίσαμε σε πολύ χαμηλούς τόνους χωρίς εντάσεις, κακίες, μίση.

Πιστεύεις ό,τι πίστευες και πριν για το γάμο;

Ναι, δεν έχει αλλάξει κάτι και όσο ήμουν με τον Μύρωνα και τώρα πιστεύω ότι για να παντρευτώ πρέπει να είμαι στη φάση να κάνω ένα παιδί, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχω ικανοποιήσει κάποια κομμάτια στον επαγγελματικό τομέα. Θεωρώ ότι το παιδί είναι πολύ σημαντικό. Τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο της ζωής του πρέπει να είσαι εκεί και να μη δουλεύεις. Αλλά και μετά, πρέπει να είσαι εκεί όσο περισσότερο μπορείς. Αλλάζουν οι προτεραιότητες. Δεν είσαι ποτέ έτοιμος και δεν σου διαβάζει κανείς ένα εγχειρίδιο για το πώς θα γίνει καλός γονιός, αλλά παρόλα αυτά μπορείς να αξιολογήσεις μέσα σου αν είσαι σε μια φάση να αφήσεις τον εγωισμό σου παραδίπλα. Δεν έχουν αλλάξει οι απόψεις μου.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη; Είστε μαζί;

Εσύ βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες καταλαβαίνεις ότι είμαστε μαζί; Είμαι σε μια φάση που δεν έχω να ανακοινώσω κάτι για τα προσωπικά μου.

Σε ενοχλεί ότι δεν μπορείς να βγεις εύκολα έξω;

Θα ήμουν τρελή αν πίστευα ότι μπορώ να πάω στα μπουζούκια και να είμαι άνετη με τον οποιονδήποτε με συνοδεύει ή στη Μύκονο... Δεν μπορώ να καταλάβω όταν λένε από τη μία οι επώνυμοι ότι δεν θέλουν κυνηγητό και από την άλλη είναι εκεί που συμβαίνει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR