counter

Kylie Jenner: Η 17χρονη celebrity μετακομίζει σε ΑΥΤΗ τη σπιταρώνα

Kylie Jenner: Η 17χρονη celebrity μετακομίζει σε ΑΥΤΗ τη σπιταρώνα
Kylie Jenner: Η 17χρονη celebrity μετακομίζει σε ΑΥΤΗ τη σπιταρώνα

Απο την Χριστίνα Μόνι

Όνειρο πολλών ανθρώπων αποτελεί η διαμονή τους σε ένα πολυτελές σπίτι. Αν αυτό το καταφέρεις κιόλας σε νεαρή ηλικία είναι σαν πέτυχες λαχείο.

Κάπως έτσι, τόσο τυχερή αισθάνεται και η 17χρονη Kylie Jenner. Η αδερφή της Kim Kardashian και κόρη του Bruce Jenner που πολύς λόγος έχει γίνει γύρω από το πρόσωπο του μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλου ανακοίνωσε η ίδια την μετακόμιση της στο νέο της προσωπικό παλάτι.

Η Kylie Jenner περίμενε υπομονετικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο σπίτι αυτό και με μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε πως είναι έτοιμη να μετακομίσει στην νέα της κατοικία όπου δίπλα ζει η αδερφή της Khloe και χαρακτηριστικά έγραψε: «Επιτέλους είμαστε γειτονάκια».

Το σπίτι της 17χρονης star βρίσκεται σε μια πολύ διάσημη γειτονιά, επονομαζόμενη Calabasas .Το σπίτι αποτελείται από πέντε κρεβατοκάμαρες και έξι τουαλέτες, δωμάτιο μελέτης, σαλόνι, τραπεζαρία και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει στο εξωτερικό του σπιτιού, πισίνα για να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία η Kylie Jenner.

Ασφαλώς  για το πολυτελές σπίτι η star έδωσε το αξιοσημείωτε ποσό των δυόμισι εκατομμυρίων ευρώ αλλά όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες  αξίζει το χρηματικό αυτό ποσό.  


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR