counter

Mad Video Music Awards 2015: To FTHIS.GR θυμάται τις λαμπερές εμφανίσεις που πέρασαν από το κόκκινο χαλί

Mad Video Music Awards 2015: To FTHIS.GR θυμάται τις λαμπερές εμφανίσεις που πέρασαν από το κόκκινο χαλί
Mad Video Music Awards 2015: To FTHIS.GR θυμάται τις λαμπερές εμφανίσεις που πέρασαν από το κόκκινο χαλί

Τα Mad Video Music Awards 2015, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, στο Φάληρο, με τους Έλληνες celebrities να περπατούν στο κόκκινο χαλί και να μας χαρίζουν αισιόδοξα χαμόγελα αλλά και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η Ελένη Φουρέιρα για ακόμα μία φορά τράβηξε τα flash των φωτογράφων, αφού κάθε της εμφάνιση τραβάει το ενδιαφέρον όλων, επιλέγοντας την πρωτότυπη ολόσωμη φόρμα της. Ο Ηλίας Ψινάκης, ο Δήμαρχος του Μαραθώνα,  κατέφθασε και για ακόμα μία φορά ξεχώρισε από το άψογο στυλ του. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή όπως πάντα chic και elegant, επέλεξε να φορέσει  φόρεμα των Deux Homes, από την άλλη  η  Ελένη Τσολάκη κατέφθασε με το πλατύ χαμόγελό της μαζί με τον τηλεοπτικό παρτενέρ της, τον Δημήτρη Παπανώτα  και κέρδισε τις εντυπώσεις με το κοντό jumpsuit της που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. H Καλομοίρα μας χάρισε το χαμόγελό της, με το φούξια σύνολό της να ξεχωρίζει!

Ο Γιάννης Αϊβάζης φωτογραφήθηκε μαζί με την εκθαμβωτική σύζυγο του, Μαρία Κορινθίου, ωστόσο, το μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα της ηθοποιού, μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε με τους παρευρισκομένους να στοιχηματίζουν στο αν φόραγε εσώρουχο η Μαρία Κορινθίου ή όχι. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου εμφανίσθηκε με τζιν μακριά φούστα συνδυασμένη με κίτρινο πουκάμισο  και η Κατερίνα Λιόλιου, επέλεξε ένα φόρεμα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό αν και μακρύ. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με κοντό λευκό φόρεμα για ακόμα μία φορά ανάδειξε το γυμνασμένο κορμί της, η Shaya με λευκή ολόσωμη φόρμα και με afro μαλλί εντυπωσίασε ευχάριστα, όσο για την μακριά «τουαλέτα» της Courtney Parker θύμιζε άλλη εποχή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR