counter

Γιατί ο τραγουδιστής δεν πήγε στα Βραβεία MAD λέγοντας «Δεν μου το επιτρέπει η συνείδησή μου»

Γιατί ο τραγουδιστής δεν πήγε στα Βραβεία MAD λέγοντας «Δεν μου το επιτρέπει η συνείδησή μου»
Γιατί ο τραγουδιστής δεν πήγε στα Βραβεία MAD λέγοντας «Δεν μου το επιτρέπει η συνείδησή μου»

τραγουδιστής

Είναι ο Πέτρος από τους Master Tempo που αρνήθηκε να πάει στη  Βραφεία MAD, καθώς οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα είναι τέτοιες που δεν του το επιτρέπει η συνήδεισή του. Έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό λοιπόν, στο facebook ανάμεσα σε άλλα και τα παρακάτω

«Όταν η χώρα δακρύζει, δικαιούμαι να γελάσω?? Η καριέρα του κάθε καλλιτέχνη μακροζωεί, φυτοζωεί ή πεθαίνει από τον κόσμο, το κοινό. Σήμερα η χώρα ζει την πιο δύσκολη στιγμή της. Κι εγώ είμαι υποψήφιος για 2 βραβεία mad. Υποψηφιότητες που πιστεύω αξίζω. Βραβεία που θα ήθελα να κερδίσω.
Όμως μέσα μου δεν βράζει η προσμονή της νίκης. Ούτε η χαρά της προετοιμασίας. Μέσα μου νιώθω μόνο πόνο και πρωτόγνωρα συναισθήματα φόβου για το μέλλον. Το δικό μου. Το δικό σας. Των παιδιών και ενηλίκων που γνωρίζω στις συναυλίες μου. Που παλεύουν για το καλύτερο αύριο. Ή είναι τόσο μικροί ακόμα που τους χρωστάμε ΕΜΕΊΣ το καλύτερο αύριο. Νιώθω λοιπόν ότι αν περπατήσω κόκκινο χαλί ντυμένος στα καλύτερα μου και κάνω ότι "όλα είναι τέλεια" και "η ζωή συνεχίζεται" θα είμαι ψεύτικος. Απέναντι στον κόσμο που αγάπησε τη μουσική μου. Απέναντι στον κόσμο που σήμερα φοβάται για το αύριο. Απέναντι στον εαυτό μου.
Δεν θα πάω. Δεν μπορώ. Δεν μου το επιτρέπει η συνείδηση μου. Πιστεύω θα ήταν πολύ γενναίο εκ μέρους καναλιού και χορηγών να τα μετέφεραν σε επόμενη ημερομηνία. Μακριά από την πιο ιστορική μέρα μετά την μεταπολιτευση κατά την γνώμη πολλών»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR