counter

Ένα Σαββατοκύριακο με celebrity γάμους και λαμπερά βαπτίσια! Δείτε φωτογραφίες!

Ένα Σαββατοκύριακο με celebrity γάμους και λαμπερά βαπτίσια! Δείτε φωτογραφίες!
Ένα Σαββατοκύριακο με celebrity γάμους και λαμπερά βαπτίσια! Δείτε φωτογραφίες!

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

H βάπτιση του γιου Ηλιάδη - Γκέντσογλου 

Τον γιο τους, Βασίλη, βάπτισαν Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου. Ο γιος του ζευγαριού πήρε το όνομα του πατέρα του ποδοσφαιριστή.  To μυστήριο τελέστηκε στο Καβούρι και η λίστα των προσκεκλημένων έφτανε περίπου τα 100 άτομα. Μετά τη βάπτιση ακολούθησε δεξίωση. Tην Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου τίμησαν στενοί φίλοι και συγγενείς που θέλησαν να τιμήσουν το ζευγάρι στη χαρά του.  Η Αγγελική Ηλιάδη έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατάλευκο φόρεμά της ενώ ο μικρός Βασίλης ήταν ντυμένος στα γαλάζια. 

Ο γάμος του Νίκου Λάσκαρη 

Ο επιχειρηματίας με καταγωγή από την Ξάνθη, Νίκος Λάσκαρης, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Ευσεβίου, η οποία κατάγεται από την Κύπρο το Σάββατο 28 Ιουνίου σε μια τελετή – υπερπαραγωγή. Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει μια κορούλα και έχει κάνει πολιτικό γάμο όμως επιθυμούσε να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας.  Ο γάμος τους έγινε στην περιοχή Μελισσάκι σε ένα ξωκλήσι και παραβρέθηκαν πολλοί διάσημοι και μη φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μάλιστα ανέλαβε το hairstyling των κυριών.

O γάμος του Αντελίνο Βιεϊρίνια

Γαμπρός ντύθηκε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Αντελίνο Βιεϊρίνια, που έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 28 Ιουνίου. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Βάσω Βεργίδου, μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτρας στην περιοχή Ταγαράδες και ακολούθησε πάρτι στο Polis Convention Center, με πολλούς καλεσμένους από το αθλητικό και όχι μόνο, χώρο. Φωτογραφίες από τον γάμο του ποδοσφαιριστή δημοσιεύτηκαν μέσω των προσωπικών λογαριασμών καλεσμένων του ζευγαριού το βράδυ της Κυριακής. Ανάμεσά τους ήταν ο Bruno Cirillo και η Έλενα Ασημακοπούλου, αλλά και ο Dj, Νικόλας Χατζής. Το ζευγάρι ευτυχισμένο πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και τα γαμήλια ενσταντανέ αντικατοπτρίζουν την λάμψη της βραδιάς. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR