counter

Πατέρας Πάυλου Φύσσα: Είχαν σχέδιο

Πατέρας Πάυλου Φύσσα: Είχαν σχέδιο
Πατέρας Πάυλου Φύσσα: Είχαν σχέδιο

Πατέρας Φύσσα

Της Λίας Κοντοπούλου

Με τις δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης επί του αιτήματός τους να αποβληθεί η πολιτική αγωγή συνεχίζεται  η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του βουλευτή του κόμματος Νίκου Κούζηλου, Βασίλης Καπερνάρος, διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι οι συνάδελφοί του της πολιτικής αγωγής χρησιμοποιούν τη λέξη δολοφονία. "Δεν υπάρχει δολοφονία, δεν υπάρχει αυτή η λέξη στα νομικά. Υπάρχει μόνο ανθρωποκτονία από πρόθεση και ανθρωποκτονία από αμέλεια" είπε απευθυνόμενος στο δικαστήριο, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των συγγενών του Παύλου Φύσσα.

"Σχέδιο είχε!" φώναξε ο πατέρας του, εννοώντας τον Γ.Ρουπακιά, ενώ  "Σας θίξαμε; Θιχτήκατε;" ακούστηκε από την πλευρά των φίλων του Π.Φύσσα, με το Βασίλη Καπερνάρο να απαντά "οι συγγενείς έχουν δικαίωμα, έχετε κάθε δικαίωμα να τη χαρακτηρίζετε δολοφονία, οι δικηγόροι όμως όχι".

Για "πολιτική, μεθοδευμένη δίωξη, που δυστυχώς συνήργησαν και άλλοι" έκανε λόγο ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου Τάκης Μιχαλόλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην εισήγηση του Εφέτη Ν.Σαλάτα, ο οποίος είχε μειοψηφήσει κατά την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος. 

Το δικαστήριο έχει διακόψει, προκειμένου να αποφανθεί επί της έντασης για το εάν η οικογένεια Φύσσα και τα θύματα των επιθέσεων που αποδίδονται στη Χρυσή Αυγή θα παρίστανται ως πολιτικώς ενάγοντες στη δίκη.

Πηγή: antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR