counter

Κοσμικός γάμος ποδοσφαιριστή στην Πορτογαλία

Κοσμικός γάμος ποδοσφαιριστή στην Πορτογαλία
Κοσμικός γάμος ποδοσφαιριστή στην Πορτογαλία

Απο την Χριστίνα Μόνι

Ο Alex Bruce γνωστός ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας Hull City και γιός ενός εκ των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών της ιστορίας του Steve Bruce ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Lucy.

Ένας γάμος ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία το Σάββατο 27 Ιουνίου. Το νεόνυμφο ζευγάρι είχε στο πλευρό του κατά την διάρκεια της τελετής  τις οικογένειες του αλλά και πολύ καλούς φίλους τους. Όπως ήταν φυσικό ως ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε να μην έχει στο πλευρό του διάσημους ποδοσφαιριστές στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής του.

Ως την Πορτογαλία ταξίδεψε ο πολύ καλός του φίλος Wayne Rooney έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Coleen. Η κυρία Rooney, ετών 29 και μητέρα δύο παιδιών έκανε μια πολύ σικάτη εμφάνιση, επιλέγοντας ένα φόρεμα σε τόνους του λευκού και του κόκκινου, στηρίζοντας μάλλον την Manchester United, ομάδα στην οποία αγωνίζεται πολλά χρόνια ο σύζυγος της Wayne Rooney.

Το “παρών” στον κοσμικό γάμο έδωσαν αρκετοί ακόμη ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων: ο Michael Carrick, ο  Wes Brown, ο Niall Quinn και άλλοι. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR