counter

Ιωάννου - Χοψονίδου: Διακοπές με το σκάφος στη Ζάκυνθο

Ιωάννου - Χοψονίδου: Διακοπές με το σκάφος στη Ζάκυνθο
Ιωάννου - Χοψονίδου: Διακοπές με το σκάφος στη Ζάκυνθο

Από τη Φανή Αγγελίδου

Τι και αν δημοσιεύματα τους ήθελαν να χωρίζουν; Τι και αν οι δυο τους απέφευγαν τις κοινές δημόσιες εξόδους; Με μία τους φωτογραφία μέσα από τα social media, επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι είναι μαζί και περνούν καλά!

Ο Μάνος Ιωάννου και η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια Χοψονίδου, είναι μαζί και μάλιστα, πολύ ερωτευμένοι! Την Κυριακή 29 Ιουνίου, η Βαλέρια Χοψονίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε φωτογραφία με την ίδια και τον Μάνο Ιωάννου, από τις διακοπές τους στο όμορφο νησί της Ζακύνθου.

Τις προηγούμενες μέρες ο καθένας ξεχωριστά, δημοσιοποιούσε φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους, είτε μέσα στη θάλασσα είτε πάνω από το σκάφος του ηθοποιού Μάνου Ιωάννου, μέχρι που άρχισαν οι φήμες ότι βρίσκονται μαζί και έτσι το πήραν απόφαση να το επιβεβαιώσουν με μία κοινή φωτογραφία τους, που δημοσιοποίησε η Βαλέρια Χοψονίδου, γράφοντας: "Αυτά...".

Ωστόσο, η κατάσταση της χώρας μας δεν άφησε ανεπηρέαστο τον γνωστό ηθοποιό, όπου μέσα από το Instagram, συνομίλησε με την καλή του φίλη, Νάνσυ Παραδεισανού, κάτω από την φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram, με μία τράπεζα κλειστή και τη λεζάντα: «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη». Ο Μάνος Ιωάννου, από τη Ζάκυνθο, όπου βρίσκεται με την αγαπημένη του, Βαλέρια Χοψονίδου, έγραψε το εξής μήνυμα: «Πολύ καλό αλλά εκεί που γελάς αρχίζεις να κλαίς μετά από λίγο» με την Νάνσυ Παραδεισανού να του απαντά: «Εσύ χρυσέ μου κερδίζεις στην αγάπη» με τον ηθοποιό να λέει: «Μπα στη σφαλιάρα με έχουν». Τώρα ότι καταλάβατε… καταλάβατε… το θέμα είναι να ανοίξουν οι τράπεζες και ας πέφτει παντόφλα – σφαλιάρα!

Διαβάστε επίσηςΜάνος Ιωάννου: Με ποιες ποζάρει και το χαμόγελο έχει φτάσει στα αυτιά;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR