counter

"50 αποχρώσεις του γκρι": Αυτή είναι η υπόθεση του τέταρτου βιβλίου!

"50 αποχρώσεις του γκρι": Αυτή είναι η υπόθεση του τέταρτου βιβλίου!
"50 αποχρώσεις του γκρι": Αυτή είναι η υπόθεση του τέταρτου βιβλίου!

Είναι σίγουρα το καλύτερο best seller των τελευταίων ετών και οι αναγνώστες περιμένουν εναγωνίως κάθε φορά που τελειώνουν την ανάγνωση  να ξεκινούν το επόμενο.

Μιλάμε φυσικά για τις “50 αποχρώσεις του γκρι” και τον πανικό που προκαλείται και στην παραμικρή είδηση που αφορά στο βιβλίο ,την ταινία και τους πρωταγωνιστές. Εκατομμύρια κόσμου περιμένει την επόμενη ταινία αλλά προς το παρόν η συγγραφέας της τριλογίας “50 αποχρώσεις του γκρι” E.L.James έγραψε  το τέταρτο βιβλίο της σειράς το οποίο αναμένεται να έχει την ίδια ίσως και μεγαλύτερη επιτυχία από τα προηγούμενα.

Η  συγγραφέας θα φανταστεί τα λόγια του τρισεκατομμυριούχου Christian Grey, το μαστίγιο και άλλα σεξουαλικά αντικείμενα που θα κερδίσουν την καρδιά της γνωστής ηρωίδας Anastasia. Φυσικά το τέταρτο βιβλίο θα περιγράφει λεπτομερώς πολλές ερωτικές σκηνές των δυο πρωταγωνιστών, αλλά και καθημερινές στιγμές όπως στιγμές από τις εξαγωγικές επιχειρήσεις του Christian Grey και τα ταξίδια του ζευγαριού.

Στο τελευταίο βιβλίο μάλιστα η E.L.James παραθέτει όλες τις σεξουαλικές επαφές, από το πρώτο κιόλας ραντεβού του ζευγαριού αλλά και από τα επόμενα, στο οποίο ο Mr Gray αποφεύγει να χτυπήσει την Anastacia αλλά τελικά στο τέλος φτάνει και στην μαστίγωση.

Το βιβλίο αναμένεται να έρθει και στην χώρα μας και να προκαλέσει πάταγο. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR