counter

Διάσημοι Έλληνες σε πάρτι περιοδικού σε... μυστικό κήπο στο κέντρο της Αθήνας

Διάσημοι Έλληνες σε πάρτι περιοδικού σε... μυστικό κήπο στο κέντρο της Αθήνας
Διάσημοι Έλληνες σε πάρτι περιοδικού σε... μυστικό κήπο στο κέντρο της Αθήνας

Απο την Χριστίνα Μόνι

Το πιο δροσερό και καλοκαιρινό πάρτι έλαβε χώρα  το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουνίου σε έναν μυστικό κήπο στο κέντρο της Αθήνας.

Το Black Duck Garden με αφορμή την κυκλοφορία του 2ου Free Press τεύχους του "Yes I Do" της Μυρτώς Κάζη, του επιτυχημένου wedding portal και του λανσαρίσματος της bridal συλλογής με βέρες και στέφανα από τις Πριγκιπώ φιλοξένησε αγαπημένους celebrities.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους είδαμε: την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που πόζαρε και για το τελευταίο τεύχος του περιοδικού, την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τον Νάσο Γαλακτερό, τον Δημήτρη  Μακαλιά, την Τζένη Θεωνά, την Μαριέττα Φαφούτη, τον Γιώργο Βαγιάτα, τον Νικόλα Αγγελή, τον Χάρη Αττώνη ,τον Κωνσταντίνο Καϊκή, τον Άλεξ Κάβδα, τον Ζήση Ρούμπο και  τον Διονύση Ατζαράκη.

Το παρών έδωσαν αγαπημένοι σχεδιαστές μόδας, όπως ο Δημήτρης Στρέπκος των Celebrity Skin και η Ελίνα Κορδαλή αλλά και δημοσιογράφοι και διευθυντές site όπως η Νάνσυ Παραδεισανού του FTHIS.GR, ο Γιάννης Τσιούλης του Instyle, ο Γιώργος Πράσινος, ο Δημήτρης Ψεματίκας (διευθυντής Love Radio 97.5) καθώς και οι πιο καταξιωμένοι επαγγελματίες από το χώρο του γάμου.

Το σκηνικό στο πάρτι θύμιζε ξωκλήσι σε ελληνικό νησί και διοργάνωτες και καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR