counter

ΕΡΤ: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε την πρώτη ημέρα που βγήκε στον αέρα;

ΕΡΤ: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε την πρώτη ημέρα που βγήκε στον αέρα;
ΕΡΤ: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε την πρώτη ημέρα που βγήκε στον αέρα;

Έτσι άνοιξε η ΕΡΤ

Το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου είδαμε την επιστροφή της ΕΡΤ και πάλι στις οθόνες μας μετά από δύο ολόκληρα χρόνια αποχής.

Όσα είδαμε την πρώτη ήμερα λειτουργιάς είχαν να κάνουν καθαρά με το ενημερωτικό κομμάτι στους δέκτες της ΕΡΤ1, αφού το πρόγραμμα περιελάμβανε ενημερωτικές εκπομπές και μόνο δελτία ειδήσεων.

Παρόλα αυτά την έναρξη αυτή την περίμενε πλήθος κόσμου αφού τον Εθνικό Ύμνο και τα πρώτα λεπτά της μετάβασης σε ΕΡΤ1 παρακολούθησε το ποσοστό της τάξης του 21,7% του τηλεοπτικού κοινού που είχε ανοικτούς τους δέκτες του εκείνη την ώρα, ενώ για τις επόμενες έξι ώρες μέχρι δηλαδή και τις 12 το μεσημέρι η τηλεθέαση  κυμάνθηκε στο 10%-11% .

Από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι και τις 15:00 τα νούμερα ήταν μονοψήφια ενώ διψήφια έγιναν στο τρίωρο μεταξύ 15:00 και 18:30 όταν παρουσίασε το δελτίο ο Αντώνης Αλαφογιώργος και στη συνέχεια όταν παρουσιάστηκε το απογευματινό μαγκαζίνο. Το υψηλότερο ποσοστό της ΕΡΤ1 σημειώθηκε στο τέταρτο 15:30 – 15:45 όπου τα μηχανάκια κατέγραψαν το ποσοστό 18,9%.

Ενώ για το τέλος το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Πάνο Χαρίτο στις 21:00 παρακολούθησε μόλις το 6% του τηλεοπτικού κοινού. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR