counter

Βόμβα! Η Irina Shayk τα είχε με 79χρονο!

Βόμβα! Η Irina Shayk τα είχε με 79χρονο!
Βόμβα! Η Irina Shayk τα είχε με 79χρονο!

Irina Shayk σχεση με 79χρονο

Απο την Χριστίνα Μόνι

Είναι από τις πιο περιζήτητες γυναίκες του κόσμου και πολλοί είναι εκείνοι οι άνδρες που θα την ήθελαν στο πλευρό τους. Μιλάμε φυσικά για την Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk.

Τα δημοσιεύματα όμως  αναφέρουν τις τελευταίες ώρες μια είδηση η οποία έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία .Συγκεκριμένα η ισπανική  «Mundo Deportivo» σε δημοσίευμα της αναφέρει πως το πασίγνωστο μοντέλο διατηρούσε σχέση με τον 79χρονο Sepp Blatter, του υπό παραίτηση προέδρου της FIFA.

Η είδηση αυτή κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το πρωί σε όλα τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης και μέσα όλα αναφέρεται πως η  Irina Shayk, ήταν μια από τις πολλές “ερωμένες” του Sepp Blatter.

Το δημοσίευμα της  «Mundo Deportivo» πάντως δεν αναφέρει περεταίρω λεπτομέρειες για την σχέση τους αλλά μας  υπενθυμίζει πως οι δυο τους έχουν συναντηθεί πολλές φορές στο παρελθόν με τελευταία   το gala της FIFA το 2014 όπου η 29χρονη καλλονή είχε πάει μαζί με τον τότε αγαπημένο της Christiano Ronaldo , ενώ ο Blatter συνοδευόταν από την κατά 28 χρόνια μικρότερη του σύντροφο του Linda Barras.

Η είδηση αυτή ομολογούμαι πως μας ξάφνιασε. Ίσως επειδή κανένας δεν περίμενε η Irina Shayk να συνάψει σχέση με άντρα κατά 50 χρόνια μεγαλύτερο της.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR