counter

Δανδουλάκη - Οικονομάκου - Σταύρου - Τρύπη: Σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστήσουν την επόμενη χρονιά;

Δανδουλάκη - Οικονομάκου - Σταύρου - Τρύπη: Σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστήσουν την επόμενη χρονιά;
Δανδουλάκη - Οικονομάκου - Σταύρου - Τρύπη: Σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστήσουν την επόμενη χρονιά;

Νέα σειρά στο Mega

Πρόκειται για µία πολύ διαφορετική σειρά απ' ό,τι αυτές που έχει κάνει ο γνωστός δημιουργός τα τελευταία χρόνια. Θα έχει έρωτα, µμουσική και μια ποικιλία ρόλων που θα καλύπτει µμεγάλη γκάµα ανθρώπινων χαρακτήρων και ηλικιών. Με επίκεντρο το τραγούδι, θα ξετυλιχθεί µια ενδιαφέρουσα ιστορία που έχει τις ρίζες της στο µακρινό παρελθόν.

Μιλάμε φυσικά για τον Δημήτρη Αρβανίτη όπου  σύμφωνα με ρεπορτάζ του εβδομαδιαίου περιοδικού MY tv η νέα του σειρά με τίτλο Music Mall θα προβληθεί τη νέα σεζόν.

 Η ιστορία

Στο επίκεντρο της ιστορίας θα βρεθούν δύο κορίτσια που ασχολούνται με τη μουσική και ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας περίεργος ανταγωνισμός. Γύρω τους θα δούμε τις οικογένειές τους, οι οποίες, αν και αρχικά φαίνεται ότι δεν σχετίζονται μεταξύ τους, τις ενώνει ένα μυστικό, που, όταν αποκαλυφθεί, θα αποτελέσει την έκπληξη της σειράς. Αν και έχει δοθεί η εντύπωση ότι πρόκειται για μία μουσική σειρά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MYtv, είναι μία σειρά φαντασίας με ενδιαφέρουσα πλοκή και μυστικά που θα προκαλέσουν ανατροπές.

Ο προγραμματισμός 

Τα γυρίσµατα αναμένεται να ξεκινήσουν µόλις συμπληρωθεί το καστ, ενώ η πρεµιέρα προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόµενης σεζόν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΜYtv, θα µεταδίδεται καθηµερινά στις 19.00 το απόγευµα, ως lead in του δελτίου ειδήσεων, ενώ οι δύο σταθμοί που διεκδικούν τη σειρά είναι το Mega και ο Alpha. Την περασµένη ∆ευτέρα έγινε το πρώτο κάστινγκ. Ο ∆ηµήτρης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του είδαν αρκετά νέα παιδιά που δήλωσαν την επιθυµία τους να συµµετάσχουν στη σειρά. Βέβαια, προϋπόθεση για να επιλεγεί κάποιος είναι να τραγουδά και να ασχολείται µε τη µουσική. Το πρωταγωνιστικό καστ θα αποτελείται από 32 ηθοποιούς, ενώ τη µουσική επένδυση και τα πρωτότυπα τραγούδια της σειράς γράφει ο γιος του ∆ηµήτρη Αρβανίτη, Γιώργος Αρβανίτης, ο οποίος έχει κάνει σπουδές πάνω στη µουσική, ενώ στο παρελθόν τον έχουµε δει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε διάφορα τηλεοπτικά σίριαλ .

Ο Αλέξανδρος Σταύρου, σταθερός συνεργάτης του Δημήτρη Αρβανίτη, θα πρωταγωνιστήσει και σε αυτήν τη σειρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο ρόλος του θα είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με τους «σκοτεινούς» ήρωες που υποδύθηκε στο παρελθόν.

Στο πρωταγωνιστικό καστ και η Νίκη Γρανά, που γνωρίσαμε στα Κλεμμένα όνειρα, η οποία παράλληλα ασχολείται με το τραγούδι και διαθέτει τη δική της μπάντα. Επίσης, όλα δείχνουν ότι και η απόλυτη πρωταγωνίστρια του δημιουργού, Αθηνά Οικονομάκου, ύστερα από ένα μεγάλο διάλειμμα στη συνεργασία τους, καθώς πρωταγωνιστούσε σε σειρά κυπριακής παραγωγής, θα έχει έναν ρόλο-έκπληξη στο Music Mall.

Η Τάνια Τρύπη, μία ίσως από τις ελάχιστες Ελληνίδες ηθοποιούς που γνωρίζει τόσο καλά το μιούζικαλ, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για να πάρει ρόλο στη σειρά, ενώ θα δούμε να ξανατραγουδά και τη Μυριέλλα Κουρεντή, που είχε εντυπωσιάσει με τις τραγουδιστικές της ικανότητες στο σόου του Μega, Just the 2 of Us.

Επίσης, παρότι δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία, καθώς η ηθοποιός ήθελε φέτος να κάνει ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί, η Κάτια Δανδουλάκη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον δημιουργό, για να συμμετάσχει με ένα ρόλο -κλειδί στη σειρά ως γκεστ. Εάν υπάρξει συνεργασία, θα ενσαρκώνει τη γοητευτική γιαγιά μίας εκ των πρωταγωνιστριών, μία γυναίκα που κρατά πολλά μυστικά. Να σημειώσουμε ότι η Κάτια Δανδουλάκη και ο Δημήτρης Αρβανίτης είχαν συνεργαστεί στην καθημερινή σειρά Η ζωή της άλλης.

Ακόμη δύο πρόσωπα που έχουν «κλειδώσει» για να βρεθούν στην πολλά υποσχόμενη σειρά είναι ο Νικόλας Μπράβος και η Στεφανία Γκουρνέλου. Καθημερινά ο Δημήτρης Αρβανίτης συναντά και συζητά με αρκετούς Έλληνες ηθοποιους, μιας και ως λάτρης της τελειότητας θέλει και αυτήν τη φορά να κάνει κάτι μοναδικό για την ελληνική τηλεόραση.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR