counter

Τα πιο εντυπωσιακά σαλόνια των διασημότερων star παγκοσμίως

Τα πιο εντυπωσιακά σαλόνια των διασημότερων star παγκοσμίως
Τα πιο εντυπωσιακά σαλόνια των διασημότερων star παγκοσμίως

Απο την Χριστίνα Μόνι

Οι μεγάλοι star δίνουν μεγάλη σημασία στην γενικότερη διακόσμηση των σπιτιών τους. Πόσο μάλλον στην διακόσμηση του σαλονιού τους που είναι ο χώρος όπου και υποδέχονται τους καλεσμένους τους.

Το FTHIS.GR  διάλεξε  τα πιο εντυπωσιακά σαλόνια των star και σας τα παρουσιάζει. Άλλα μικρά και άλλα μεγάλα, άλλα minimal και άλλα υπερφορτωμένα από άποψη επίπλων και χρωμάτων, άλλα έχουν υπέροχη θέα και άλλα το προσωπικό στιλ του ιδιοκτήτη τους.

Το σαλόνι της αγαπημένης Demi Moore είναι διακοσμημένο έτσι ώστε να είναι φιλόξενο για τους πάντες. Μικρούς, μεγάλους αλλά και κατοικίδια. Η ηθοποιός ήθελε το σαλόνι της να είναι πολύ άνετο. Κάπως έτσι ο συγκεκριμένος χώρος μπορεί να φιλοξενήσει από έξι ως και εξήντα άτομα.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Anjelica Huston έχει προσέξει κάθε λεπτομέρεια στην διακόσμηση και έχει ζωγραφίσει μέχρι και τους τοίχους. Η διακόσμηση και τα έπιπλα μας μεταφέρουν στην μακρινή δεκαετία του ’30.Minimal διακόσμηση για το σαλόνι του τραγουδιστή Sting και πολύχρωμοι πίνακες στους τοίχους.

Για τον διάσημο βιολιστή Joshua Bell ήταν φυσικό η διακόσμηση του σαλονιού του να περιέχει και μουσικά όργανα, επικρατώντας το χρώμα του μαύρου στα έπιπλα και λευκό χρώμα στους τοίχους διατηρώντας την κλασσική αξία της αντίθεσης του άσπρου και του μαύρου. 

Το σαλόνι του Sir Elton John δεν θα μπορούσε να μην συνάδει με την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του. Ο ίδιος θέλησε ο συγκεκριμένος χώρος του σπιτιού να θυμίζει κάτι από το Los Angeles της δεκαετίας του ’70 έχοντας φυσικά μια υπέροχη θέα που βλέπει σε ολόκληρη την πόλη.

Ο Gerard Butler πάλι επέλεξε κάτι κομψό και πανέμορφο και ταυτόχρονα μάλλον αρσενικό και με την βοήθεια του γνωστού αρχιτέκτονα Alexander Gorlin το κατάφερε. 

Βλέποντας τις φωτογραφίες είναι εύκολο να καταλάβει κανείς σε ποιόν ανήκει το κάθε σαλόνι διότι έχουν καταφέρει οι περισσότεροι να περάσουν πολλά στοιχεία της προσωπικότητας τους στην διακόσμηση των “φτωχικών” τους. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR