counter

Συνέλαβαν τους δύο ληστές του Διστόμου - νεκρός ο τρίτος

Συνέλαβαν τους δύο ληστές του Διστόμου - νεκρός ο τρίτος
Συνέλαβαν τους δύο ληστές του Διστόμου - νεκρός ο τρίτος

ληστές του Διστόμου

Στη σύλληψη δύο εκ των ληστών του Διστόμου σε σπίτι σε παραθαλάσσια περιοχή στη Νέα Αγχίαλο στο Βόλο προχώρησε η αντιτρομοκρατική, μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ, που στήθηκε στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ο τρίτος ληστής είναι νεκρός, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η αντιτρομοκρατική είχε εντοπίσει το σπίτι-κρησφύγετο και διεξήγαγε μεγάλη επιχείρηση, πιστεύοντας ότι σε αυτό ενδεχομένως να κρύβονταν τόσο οι ληστές του Διστόμου, Γιώργος Πετρακάκος, Σπύρος Χριστοδούλου και Σπύρος Δραβίλας, όσο και ο Βασίλης Παλαιοκώστας, ο οποίος δεν ήταν τελικά στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι ο ένας εκ των ληστών αυτοπυροβολήθηκε για να μην τον πιάσουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ οι άλλοι δύο παραδόθηκαν στις αρχές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι συλληφθέντες είναι ο Σπύρος Χριστοδούλου και ο Σπύρος Δραβίλας, ενώ αξιωματικοί της αστυνομίας εικάζουν πως ο τρίτος, που αυτοκτόνησε, είναι ο Γιώργος Πετρακάκος, όμως αναμένουν πρώτα την ταυτοποίηση των δακτυλικών του αποτυπωμάτων, ώστε να είναι σε θέση να προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις.

Η επιχείρηση της αστυνομίας συνεχίζεται στο σπίτι-κρησφύγετο. Έξω από τη μεζονέτα, βρέθηκαν και δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και ερευνώνται από τις αρχές, που πιστεύουν ότι με αυτά έκαναν τις μετακινήσεις τους οι ληστές του Διστόμου.

Υπενθυμίζεται ότι οι Γιώργος Πετρακάκος, Σπύρος Χριστοδούλου και Σπύρος Δραβίλας είναι οι δράστες της κινηματογραφικής ληστείας που είχε σημειωθεί στις 22 Αυγούστου του 2014 σε τράπεζα στα Άσπρα Σπίτια Διστόμου, ενώ κατηγορούνται για σωρεία ένοπλων ληστειών. 

Πηγή antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR