counter

Τεό Θεοδωρίδης: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει μετά την αποφυλάκιση

Τεό Θεοδωρίδης: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει μετά την αποφυλάκιση
Τεό Θεοδωρίδης: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει μετά την αποφυλάκιση

Τεό Θεοδωρίδης μοντέλο

Το γνωστό μοντέλο Τεό  Θεοδωρίδης  μετά την έγκλειστή ζωή του για 6 χρόνια στην φυλακή προσπαθεί  να επανέλθει στους φυσιολογικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Μαρίας Ένεζλη και την εφημερίδα Secret Ο Τεό Θεοδωρίδης πλέον ασχολείται με τον τουρισμό. Μετά την περιπέτεια που βίωσε στις φυλακές για έξι ολόκληρα χρόνια το μοντέλο κατάφερε μετά από αίτηση να αποφυλακιστεί λόγω καλής διαγωγής τον Ιούνιο του 2014.

Πριν λίγες ημέρες όμως ο Τεό Θεοδωρίδης βρέθηκε ξανά υπό κράτηση  αυτή τη φορά στο Βελιγράδι και αυτό γιατί οι ελληνικές Αρχές δεν είχαν ενημερώσει τις σέρβικες για την αποφυλάκιση του. Τέλος καλό όλα καλά όμως για το γνωστό μοντέλο το οποίο έχει δρομολογήσει ήδη τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

Συμφώνα με άτομο από το περιβάλλον του: «Ο Τεό θα διοργανώνει κρουαζιέρες στο Αιγαίο, διαχειριζόμενος ιδιωτικά σκάφη  αναψυχής, τα οποία θα νοικιάζει σε γκρουπ για τις εξορμήσεις τους στα ελληνικά νησιά. Συνεργάζεται ήδη με κάποια εταιρεία κάνοντας το development».

Από ότι φαίνεται ο Τεό Θεοδωρίδης κάνει μια νέα αρχή έχοντας δίπλα του την αγαπημένη του σύντροφο που τον στηρίζει στα εύκολα και στα δύσκολα.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR