counter

Michael Jackson: Η Neverland πωλείται! Δείτε τους εσωτερικούς χώρους

Michael Jackson: Η Neverland πωλείται! Δείτε τους εσωτερικούς χώρους
Michael Jackson: Η Neverland πωλείται! Δείτε τους εσωτερικούς χώρους

Απο την Χριστίνα Μόνι 

Είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ως το σπίτι της αμερικανικής ψυχαγωγίας και μιλάμε φυσικά για την ιδιοκτησία του Michael  Jackson την γνωστή σε όλους Neverland η οποία μετά από πολλά χρόνια βγαίνει στο σφυρί.

Ένα αγρόκτημα το οποίο βρίσκεται στην California και μέσα στα πολλά στρέμματα γης υπάρχει μέχρι και λούνα παρκ. Μετά τον θάνατο του βασιλιά της pop το ράντσο της Neverland θύμιζε ένα εγκαταλελειμμένο τοπίο αλλά το 2013 η οικογένεια του έκανε ανακαίνιση και τελείως αναπάντεχα άλλαξε την ονομασία σε Sycamore Valley Ranch και η περιοχή πήρε και πάλι ανάσα ζωής.

Πλέον όμως έχουν πάρει την οριστική απόφαση και η διάσημη Neverland θα  πωληθεί για εκατό εκατομμύρια δολάρια.  Ο Michael  Jackson αγόρασε το μαγικό αυτό μέρος το 1987 δίνοντας το ποσό των είκοσι εκατομμυρίων δολαρίων και μετακόμισε το 2005 όταν αθωώθηκε για τις κατηγορίες περί κακοποίησης ανηλίκων παιδιών στο ράντσο. 

Το βασικό κτήριο περιέχει έξι κρεβατοκάμαρες ενώ ακριβώς δίπλα βρίσκονται τα σπίτια των φιλοξενούμενων όπου το ένα έχει δύο κρεβατοκάμαρες και το άλλο τέσσερις. Οι εντυπωσιακοί εσωτερικοί χώροι είναι αυτοί που πέρα από την ομορφιά που περιτριγυρίζει το σπίτι σου τραβάνε το ενδιαφέρον. Χώροι που ακόμη και σήμερα έχουν στοιχεία από τον αείμνηστο Βασιλιά της pop.

Τεράστιοι χώροι προορισμένοι για σαλόνια, αμπάρι για κρασιά, καθιστικό, τραπεζαρία, αίθουσα κινηματογράφου αλλά και “κρυφά” δωμάτια. Φυσικά δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά λόγια για τον φανταστικό εξωτερικό χώρο, αρκούν οι εικόνες και θα καταλάβετε. Γήπεδο του τένις,  γήπεδο του γκολφ, πισίνα, carousel, και άλλα πολλά παιχνίδια.

Ένας χώρος που όποιος τον αποκτήσει θα ζήσει μέσα σε μια μικρή ξεχωριστή πολιτεία που θα γίνει το σπίτι των ονείρων του. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR