counter

Ποια πασίγνωστη celebrity πόζαρε ως ηρωίδα της Disney;

Ποια πασίγνωστη celebrity πόζαρε ως ηρωίδα της Disney;
Ποια πασίγνωστη celebrity πόζαρε ως ηρωίδα της Disney;

Απο την Χριστίνα Μόνι 

Σίγουρα όταν αντικρίζει κάποιος τις συγκεκριμένες φωτογραφίες μια ομοιότητα την βλέπει. Μια μεγάλη ομοιότητα μάλλον. Η Kim Kardashian θαυμάζει τόσο τις ηρωίδες της Disney που μάλλον πλέον τις αντιγράφει στις πόζες της.

Όπως βλέπεται άλλοτε ποζάρει ως Ariel, άλλοτε ως Pocahontas, άλλοτε ως  Jasmine και πάει λέγοντας. Για όσους δεν ξέρουν όμως οι συγκεκριμένες ηρωίδες της Disney ως κινούμενα σχέδια έχουν δοθεί δικαιωματικά στην διάσημη τηλεπερσόνα έτσι ώστε να φαίνεται πως εκείνες αντιγράφουν  την Kim Kardashian.

Γι αυτό και βλέπουμε την συγκεκριμένη ομοιότητα στις φωτογραφίες αυτές.  Οι εικόνες αυτές είναι δημιουργία του καλλιτέχνη Isaiah Stephens. Τα δημιουργήματα του είχαν σκοπό να αποτίσουν φόρο τιμής στην Kim και πριν ένα μήνα περίπου δημοσιεύτηκαν σε μεγάλο περιοδικό της Αμερικής.

Λίγο καιρό πριν κυκλοφόρησε το βιβλίο της με τίτλο “self-portraits”  στο οποίο είδαμε να ποζάρει μέχρι και ο σύζυγος της Kanye West ενώ κοιμόταν ακριβώς όπως ο Aladdin που τον φωτογράφιζε η αγαπημένη του Jasmine.

Για αυτό οι φωτογραφίες αυτές δημιουργήθηκαν για την απελευθέρωση της "εγωίστριας" Kim Kardashian


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR