counter

Kim Kardashian: Ποζάρει topless και ως Marilyn Monroe!

Kim Kardashian: Ποζάρει topless και ως Marilyn Monroe!
Kim Kardashian: Ποζάρει topless και ως Marilyn Monroe!

Απο την Χριστίνα Μόνι 

Η Kim Kardashian φωτογραφήθηκε για την Vogue Βραζιλίας και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Μια Kim όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Ο συνδυασμός του topless αλλά και η εμφάνιση σαν άλλη Marilyn Monroe είναι αυτός που θα συζητηθεί.

Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και αναμένεται πως θα κάνει τρελές πωλήσεις. Το FTHIS.GR σας παρουσιάζουμε  τις φωτογραφίες πριν ακόμη κυκλοφορήσουν. Εντύπωση βέβαια αναμένεται να προκαλέσει και η συνέντευξη που παραχώρησε η 34χρονη Kim Kardashian η οποία συγκεκριμένα δήλωσε: "Προκαλώ οποιονδήποτε να προσπαθήσει να κάνει ότι κάνω και στη συνέχεια να μου πει αν έχω ταλέντο".

Όσων αφορά τη φωτογράφιση δεν μας έφτανε που πόζαρε σαν άλλη Marilyn ήθελε να προκαλέσει μεγάλες αναταραχές στον κόσμο της showbiz γι ’αυτό  αποφάσισε να βγάλει και το μικροσκοπικό μπλουζάκι με αποτέλεσμα να δούμε τον πολύ εσωτερικό της κόσμο. Για άλλη μια φορά η διάσημη τηλεπερσόνα κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων πάνω της. Βέβαια όπως και εσείς βλέπετε η ομορφιά της μπορεί να σχολιαστεί μόνο θετικά.

Είναι μια πανέμορφη μαμά, αφού έχει αποκτήσει μια κόρη από τον γάμο της με τον τραγουδιστή της ραπ Kanye West και πλέον δείχνει πολύ ευτυχισμένη.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR