counter

Ο Αντώνης Κανάκης γράφει και δεν μπορούμε να κρατήσουμε τα δάκρυά μας: "Αυτό το καθίκι πήρε τον μπαμπά μου..."

Ο Αντώνης Κανάκης γράφει και δεν μπορούμε να κρατήσουμε τα δάκρυά μας: "Αυτό το καθίκι πήρε τον μπαμπά μου..."
Ο Αντώνης Κανάκης γράφει και δεν μπορούμε να κρατήσουμε τα δάκρυά μας: "Αυτό το καθίκι πήρε τον μπαμπά μου..."

Αντώνης Κανάκης

«“Μπαμπά”… (μία κανονική ημέρα)», είναι ο τίτλος του βιβλίου του Αντώνη Κανάκη. Ο παρουσιαστής, για πρώτη φορά στη ζωή του δεν κάνει «πλάκα» και κάνει γνωστές τις 19 συγκλονιστικές ημέρες που πέρασε στην Εντατική, δίπλα στον μπαμπά του μέσα απο το βιβλίο του..

Η “Espresso”, δημοσίευσε αποσπάσματα από το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη, ένα από αυτά, είναι το μοιραίο τηλεφώνημα που δέχτηκε ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα», όταντου ανακοινώσουν το τραγικό γεγονός του θανάτου, του αγαπημένου του μπαμπά, Γιάννη Δανιήλ Δούμα.

«Γεια σας από την Εντατική του “Αγίου Λουκά”. (Δεν μου αρέσει και πολύ ο τόνος της φωνής της, αλλά αυτοί είναι σοβαροί σκέφτηκα). “Κύριε, τα συλλυπητήριά μας”. Γιατί; Γιατί μου λέτε συλληπητήρια; Γιατί; Αφού όλα πήγαιναν καλά. Εκεί ήμουν πριν από λίγο και ήταν όλα καλά.

-«Λυπούμαστε. Ο πατέρας σας έπαθε ανακοπή πριν από μισή ώρα». 28 Μαρτίου 2015, 2.55 ξημερώματα . Δεν θα τον δω να τον ξαναφιλήσω. Δεν θα τον ξαναμαλώσω, δεν θα τον ξαναπειράξω. Δεν θα ξαναβρώ ποτέ αναπάντητη κλήση στο κινητό μου που θα γράφει με κόκκινα γράμματα ΜΠΑΜΠΑΣ. Για πρώτη φορά στη ζωή μου γνωρίζομαι με τον θάνατο. Με αγγίζει ο γα@@@@λης. Αυτό το καθίκι μου πήρε τον Μπαμπά μου». Γράφει ο Αντώνης Κανάκης στο βιβλίο του, που είναι αφιερωμένο στον μπαμπά του και συνέχισε αποκαλύπτοντας την στιγμή που έφτασε στο σπίτι της μητέρας του, Ευγενείας , μαζί με την αδελφή του: «Την αγκαλιάζω. Πέθανε ο μπαμπάς» με την ίδια να του απαντάει: «Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα. Δεν θέλω και πολύ να ζω».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του ορφανοτροφείου «Άγιος Στυλιανός».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR