counter

Irina Shayk: Στο πλευρό του Bradley Cooper με εντυπωσιακότατη τουαλέτα

Irina Shayk: Στο πλευρό του Bradley Cooper με εντυπωσιακότατη τουαλέτα
Irina Shayk: Στο πλευρό του Bradley Cooper με εντυπωσιακότατη τουαλέτα

Απο την Χριστίνα Μόνι

Αν και είναι μαζί μόνο ένα μήνα οι δυο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και μέχρι τώρα όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για το διάσημο ζευγάρι της showbiz.

Η Irina Shayk έκανε αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση την Τρίτη 26 Μαΐου όταν πήγε να δει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της σύντροφος Bradley Cooper . Το θεατρικό έργο “The Elephant Man” ανέβηκε σε μεγάλο θέατρο του Λονδίνου.

Η Irina Shayk δεν προσπάθησε καθόλου να κρυφτεί από τα φλας των φωτογράφων. Αντιθέτως άφησε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της. Το 29χρονο μοντέλο έδειχνε απλά εκπληκτική μέσα στο απαλό ροζ μάξι φόρεμα που επέλεξε για την συγκεκριμένη εμφάνιση.

Χαρακτηριστικό του φορέματος μια τολμηρή σχισμή που αναδείκνυε τον μηρό της. Η   Irina Shayk είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν σικάτο κότσο και ολοκλήρωσε αυτή τη τέλεια εμφάνιση με ένα ζευγάρι σανδάλια strappy.

Μετά το τέλος της παράστασης ο Bradley Cooper πήρε το εντυπωσιακό κορίτσι του και κατευθύνθηκαν πίσω στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν στο Λονδίνο. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR