counter

Η πρώην σύντροφος του κούκλου ηθοποιού, περιμένει το παιδί... άλλου!

Η πρώην σύντροφος του κούκλου ηθοποιού, περιμένει το παιδί... άλλου!
Η πρώην σύντροφος του κούκλου ηθοποιού, περιμένει το παιδί... άλλου!

Απο την Χριστίνα Μόνι

Λίγα χρόνια πριν πρωταγωνιστούσε  στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών παγκοσμίως λόγω της σχέσης της με τον χολιγουντιανό  star. Είναι ηθοποιός και μοντέλο αλλά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό λόγω της σχέσης που είχε με τον George Clooney.Μιλάμε φυσικά για την Elisabetta Canalis.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Η ίδια ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram  με μια φωτογραφία πως εκείνη και ο σύζυγος της Brian Perri θα αποκτήσουν σε λίγους μήνες το πρώτο τους παιδάκι.

Βγαίνοντας μια βόλτα την περασμένη εβδομάδα η 36χρονη Elisabetta Canalis μας εμφάνισε την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Στην συγκεκριμένη εμφάνιση η ηθοποιός επέλεξε αθλητικό ντύσιμο μάλλον για να κρύψει τα ελάχιστα κιλά που έχει πάρει λόγω εγκυμοσύνης γιατί κατά τα άλλα το εφαρμοστό κολάν διέγραφε τα καλλίγραμμα πόδια της αν και σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά.

Όπως φαίνεται το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz ξεπέρασε εύκολα τον φλογερό έρωτα που ζούσε και πλέον είναι και οι δύο ευτυχισμένοι σε διαφορετικές αγκαλιές.

Πολύ περισσότερο μάλλον είναι η Elisabetta Canalis η οποία θα βιώσει σύντομα το μεγαλύτερο δώρο της φύσης.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR