counter

Μαρία Ηλιάκη - Κατερίνα Καινούργιου: Τις προσκάλεσαν σε εκπομπή. Ποια αρνήθηκε; -VIDEO

Μαρία Ηλιάκη Κατερίνα Καινούργιου

Στο #ougachallenge βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς και μίλησε για όλα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ωστόσο, αυτό που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν η πρόσκληση του Νίκου Μουτσινά στις πρώην συνεργάτιδές του, Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου. Όπως κάθε φορά έτσι και την Τρίτη 26 Μαϊου στο τέλος κάθε #ougachallenge ο καλεσμένος «προκαλεί-προσκαλεί» έναν celebrity είτε φίλο του και τον ορίζω ως τον επόμενο καλεσμένο του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λοιπόν, ρώτησε τον Νίκο Μουτσινά ποιον προκαλεί για το επόμενο #ougachallenge, ο Μουτσινάς χωρίς ιδιαίτερη σκέψη προσκάλεσες την Μαρία Ηλιάκη και την Κατερίνα Καινούργιου σε μία κοινή συνάντηση-συνέντευξη.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του #ougachallenge, αποκάλυψε στον Μάρκο Σεφερλή και τους συνεργάτες του, ότι η Μαρία Ηλιάκη δεν δέχτηκε ενώ η Κατερίνα Καινούργιου ήταν θετική και ίσως την δούμε μόνη της στο γραφείο του Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Περιμένουμε μέχρι την επόμενη Τρίτη να δούμε και τι θα απαντήσει η Κατερίνα Καινούργιου για την πρώην συνεργάτιδά της και την άρνησή της να παρευρεθεί μαζί της στο #ougachallenge.

Δείτε το βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR