counter

Βάπτιση κόρης Μαγγίρα - Μάζη: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες - VIDEO

Το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαΐου, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Μάζης βάπτισαν τη δεύτερη κόρη τους. Και το όνομα αυτής: Καλλίνικη. Η κόρη του ζευγαριού πήρε το όνομα της  γιαγιάς της, της μητέρας της Μπέττυς Μαγγίρα. «Το πρώτο παιδί πήρε το όνομα της πεθεράς μου, Ανδριάννα και το δεύτερο της μαμάς μου, Καλλινίκη» δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Στην βάπτιση έδωσαν το «παρών» η θεία της μικρής Καλλινίκης, Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Γιώργος Λιανός και η σύζυγός του Ανθή Ανδροτσάκη, η Αλέκα Καμηλά με το σύζυγο και τα παιδιά της, η Κατερίνα Καινούργιου με το σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και άλλοι.  

Το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Μαΐου, στην έναρξη της εκπομπής «Όλα Παίζουν» οι παρουσιαστές αναφέρθηκαν στην βάπτιση της κόρης της Μπέττυς Μαγγίρα και ο Γιώργος Λιανός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου έκανε εντύπωση που η εκκλησία που ήταν στο κέντρο της Αθήνας. Την ώρα της βάπτισης ήρθαν και πολλοί τουρίστες, με σανδάλια και λευκή κάλτσα». Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε χαρακτηριστικά: « Η πλάκα με εμένα είναι ότι λόγω του ότι δεν είχα ξαναπάει σε τέτοια εκκλησία, σκάω με ψηλή τακούνα…» ενώ ο Γιώργος Λιανός συμπλήρωσε ότι το πάρτυ μετά την τελετή του άρεσε πολύ.  


 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR