counter

Οι λαμπερές βαπτίσεις της showbiz το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Οι λαμπερές βαπτίσεις της showbiz το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε
Οι λαμπερές βαπτίσεις της showbiz το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου 

Η βάπτιση του γιου της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Δημήτρη 

 βάπτιση του δεύτερου γιου του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, Δημήτρη πραγματοποιήθηκε το  απόγευμα του Σαββάτου 23 Μαΐου.  Ο γιος τους πήρε και επισήμως το όνομά του και το ζευγάρι έχει κοντά του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, για να χαρούν μαζί του την ευτυχισμένη στιγμή της οικογένειας. Η βάπτιση του Δημήτρη Λιάγκα, άρχισε στις 7:30 μμ στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα, με κουμπάρους το στενό φίλο της Φαίης, Σάββα Τζεβελέκη και τη δημοσιογράφο και επίσης στενή φίλη του ζευγαριού, Σόνια Καζόνι.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο Island. H Φαίη Σκορδά φόρεσε custom made λευκό φόρεμα BSB, ενώ το κοστούμι του Γιώργου Λιάγκα έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Νίκου Κριθαριώτη. Μάλιστα, ο μικρός Γιάννης φόρεσε το κοστούμι του μπαμπά του σε… μινιατούρα. Χαρούμενος για την βάπτιση του αδελφού του, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του κατά τη διάρκεια της τελετής ενώ ο νεοφώτιστος δεν έκλαψε καθόλου. Το θέμα της διακόσμησης, που έχει επιμεληθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια η Fevronia, είναι το αστέρι. Για τις μπομπονιέρες της βάπτισης η Φαίη Σκορδά απευθύνθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο για να συνδυάσει τη βάπτιση με την προσφορά στο έργο των Παιδικών Χωριών και είχε τιρκουάζ χρώμα. O φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε μεταξύ αλλών τους: Νίκο Χατζηνικολάου, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Θέμη Γεωργαντά, Σάσα Σταμάτη, Δέσποινα Καμπούρη, Τένια Μακρή, Σταματίνα Τσιμτσιλή και άλλους. 

Η βάπτιση της κόρης της Μπέττυς Μαγγίρας και του Δημήτρη Μάζη, Καλλινίκη 

Το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαΐου, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Μάζης βάπτισαν τη δεύτερη κόρη τους. Και το όνομα αυτής: Καλλίνικη. Η κόρη του ζευγαριού πήρε το όνομα της  γιαγιάς της, της μητέρας της Μπέττυς Μαγγίρα. «Το πρώτο παιδί πήρε το όνομα της πεθεράς μου, Ανδριάννα και το δεύτερο της μαμάς μου, Καλλινίκη.  Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να βαπτίσει την κορούλα της χωρίς να θέλει να συγκεντρώσει επί τούτου τα φωτογραφικά φλας και έτσι η βάπτιση δεν είχε γίνει ευρέως γνωστό ότι θα γινόταν την Κυριακή.

Η παρουσιάστρια φόρεσε ροζ ολόσωμη φόρμα και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τους καλεσμένους που θέλησαν να μοιραστούν με το ζευγάρι την ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή του. Στην βάπτιση έδωσαν το «παρών» η θεία της μικρής Καλλινίκης, Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Γιώργος Λιανός και η σύζυγός του Ανθή Ανδροτσάκη, η Αλέκα Καμηλά με το σύζυγο και τα παιδιά της, η Κατερίνα Καινούργιου με το σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και άλλοι.  

H βάπτιση του ανιψιού της Σίσσυ Χρηστίδου, Θεόδωρου 

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε το απόγευμα της Κυριακής 24 φωτογραφίες από τη βάπτιση του ανιψιού της. «Θεόδωρος Χρηστίδης ο δεύτερος» έγραψε γεμάτη υπερηφάνεια στο λογαριασμό της θέλοντας να μοιραστεί τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φιλους.  Η Σίσσυ Χρηστίδου φωτογραφήθηκε δίνοντας ένα γλυκό φιλί στον μπαμπά της, ενώ φωτογράφησε και τον στολισμό. Η Σίσσυ Χρηστίδου τρέφει μεγάλη αγάπη στον αδελφό της, Γιάννη και τη σύζυγό του, Ελίνα και δεν θα μπορούσε να λείπει από την χαρούμενη στιγμή τους!  





FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR