counter

"Είπε δυο κουβέντες παραπάνω για τη Μενεγάκη και μετά κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα μοντάζ"

"Είπε δυο κουβέντες παραπάνω για τη Μενεγάκη και μετά κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα μοντάζ"
"Είπε δυο κουβέντες παραπάνω για τη Μενεγάκη και μετά κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα μοντάζ"

Γιώργος Πολυχρονίου

Στο «autocue» του Βαγγέλη Περρή "έπεσε" ο Γιώργος Πολυχρονίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βαγγέλης Περρής μέσα από την προσωπική του στήλη, "autocue",  στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»,  σχολίασε τα πισωγυρίσματα Γιώργου Πολυχρονίου, σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει για την Ελένη Μενεγάκη.

«Ο Γιώργος Πολυχρονίου, που είπε δυο κουβέντες παραπάνω για τη Μενεγάκη, μετά κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα μοντάζ και όταν παίχτηκε ολόκληρη η συνέντευξη αποδείχτηκε ότι οι δυο κουβέντες τελικά ήταν περισσότερες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής για την στάση που κράτησε ο πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη, μετά τις δηλώσεις του για εκείνη και για τα χρόνια που συνεργάζοταν, στον "Τροχό της τύχης".

Να σας θυμίσω ότι μετά την προβολή της επίμαχης συνέντευξης του Γιώργου Πολυχρονίου, στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στην εκπομπή «Join Us», όπου έριχνε τα πυρά του στην πρώην συνεργάτιδά του, Ελένη Μενεγάκη: «Δεν την είχα επιλέξει εγώ. Μου την έφεραν μια μέρα. Ήταν τσαπερδώνα, με εντυπωσίασε. Μου 'πιασε το χεράκι... έδειξε μια φιλικότητα και θηλυκότητα. Ήταν λαμπερή. Δεν την φλέρταρα γιατί ήμουν σε σχέση (σ.σ. με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου). Δε νομίζω ότι έχει ταλέντο» είχε δηλώσει ο Γιώργος Πολυχρονίου, πήρε πίσω τις δηλώσεις του και έκανε λόγο για μοντάζ της εκπομπής, με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να βγάζει στην φόρα ολόκληρη την συνέντευξη κάτι που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον Γιώργο Πολυχρονίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR