counter

Άγριος τσακωμός με απίστευτες ατάκες στην εκπομπή του Αυτιά: "Βούλωσέ το επιτέλους!" - VIDEO

Άγριος καβγάς ξέσπασε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΙ, «Καλημέρα με το Γιώργο Αυτιά», το πρωί του Σαββάτου 23 Μαΐου, μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργο Ρωμανιά και του βουλευτή της Ν.Δ, Γεράσιμου Γιακουμάτου με αφορμή μια συζήτηση για την αύξηση των ορίων ηλικίας. Ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων διαμαρτυρόταν επειδή ο συνομιλητής του δεν τον άφηνε να τελειώσει τη φράση του και η ένταση δεν άργησε να έρθει. Όσο ο Γιώργος Ρωμανιάς προσπαθούσε να εξηγήσει λεπτομέρειες τόσο ο Γεράσιμος Γιακουμάτος των διέκοπτε συνεχώς με ερωτήσεις κάνοντας τον να χάσει τον ειρμό των σκέψεων του.


«Μη με διακόπτεις για να καταλάβεις. Να στο πω να καταλάβεις! Μα δε θέλεις να καταλάβεις! Ω γαμ... άσε με να σου το πω επιτέλους! Θες να καταλάβει ή δε θες; Μα δε θες! Πραγματικά με έσκασε! Δε με αφήνει να το πω! Γι’ αυτό βρίσκεστε εκεί που βρίσκεστε και θα βρίσκεστε συνέχεια εκεί αν δε βάλετε μυαλό να δείτε τι κάνατε» φώναζε εξαγριωμένος ο Γιώργος Ρωμανιάς.

«Πάμε σε ένα διάλειμμα μην πάθει τίποτα ο Ρωμανιάς σήμερα» είπε ο Γιώργος Αυτιάς και προσπαθώντας να χαμηλώσει τους τόνους πλησίασε τους δυο του καλεσμένους. Λίγο μετά ήρθε το ξέσπασμα: «Ω γαμ... δε θα με αφήσει να τελειώσω! Μα είσαι βαλτός; Είσαι βαλτός για να ρίχνεις τα ποσοστά της ΝΔ. Είσαι βαλτός διότι δε με αφήνεις να πω το ελάχιστο. Παρεμβαίνεις συνέχεια! Βούλωσε το λοιπόν! Βούλωσε το να ακούσεις».


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR