counter

Απόψε η μεγάλη μάχη στον τελικό της Eurovision

Απόψε η μεγάλη μάχη στον τελικό της Eurovision
Απόψε η μεγάλη μάχη στον τελικό της Eurovision

Μαρία Έλενα Κυριάκου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον τελικό του 60ου διαγωνισμού της Eurovision, που θα διεξαχθεί απόψε στις 10 στη Βιέννη. Τα ελληνικά βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Μαρία Έλενα Κυριάκου, που εκπροσωπεί τη χώρα μας.

H μεγάλη νικήτρια του περσινού The Voice, που θα ερμηνεύσει το τραγούδι «One Last Breath», εμφανίζεται πανέτοιμη να καθηλώσει εκ νέου το πλήθος, όπως ακριβώς έκανε και στους ημιτελικούς, ελπίζοντας να συγκεντρώσει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Το τραγούδι της Ελλάδας θα εμφανιστεί στην 15η θέση, αμέσως μετά τη διοργανώτρια Αυστρία, ενώ το τραγούδι της Κύπρου θα προηγηθεί, καθώς κληρώθηκε να παρουσιαστεί στην 11η θέση.

Τα μεγάλα φαβορί θεωρούνται η Σουηδία και η Ιταλία, με την Ρωσία να ακολουθεί, ενώ το ελληνικό τραγούδι, που ερμηνεύει η Μαρία Έλενα Κυριάκου, με τίτλο «One Last Breath», εμφανίζεται στα προγνωστικά του τελικού να καταλαμβάνει την 15η θέση, όπως είναι και η σειρά εμφάνισής του. Το δε τραγούδι της Κύπρου «One Thing I Should Have Done» με τον Γιάννη Καραγιάννη, τα προγνωστικά το θέλουν να κατατάσσεται 17ο.


Στον φετινό διαγωνισμό συμμετέχει για πρώτη φορά η Αυστραλία, που θα εμφανιστεί στη 12η θέση και η οποία συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί για το top5 μαζί με το Βέλγιο και την Εσθονία.

Αναλυτικά η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι χώρες: Σλοβενία, Γαλλία, Ισραήλ, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αρμενία, Λιθουανία, Σερβία, Νορβηγία, Σουηδία, Κύπρος, Αυστραλία, Αυστρία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Γερμανία, Πολωνία, Λετονία, Ρουμανία, Ισπανία, Ουγγαρία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία, Αλβανία και Ιταλία.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR