counter

H ενόχληση Καβατζίκη on air: "Έχω κατηγορηθεί στα social media ότι..."

Σχολιάζοντας την πρόσφατη φωτογράφιση της Ναταλίας Γερμανού, με μαγιό για το περιοδικό HELLO, η παρέα του «Πρωινό» την Τετάρτη 20 Μαίου σχολίασε τις λήψεις της Ναταλίας στην παραλία και στάθηκε στην επεξεργασία αυτών, με τον Άρη Καβατζίκη να δηλώνει: «Έχω κατηγορηθεί από τα social media, ότι αλλάζουμε τους ανθρώπους».

Ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, όσον αφορά την επεξεργασία που δέχτηκαν οι φωτογραφίες της Ναταλίας Γερμανού με μαγιό. Πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για photoshop, με τον Καβατζίκη να απαντάει: «Η μόνη επεξεργασία που έχουν περάσει οι φωτογραφίες είναι τα φίλτρα λείανσης. Όλες οι φωτογραφίες, στο δέρμα περνάνε επεξεργασία», με τον Γιώργο Λιάγκα να αστειεύεται: «Το Ναταλάκι μου έχει τα σπυράκια της εφηβείας» και τον Θέμη Γεωργαντά καλό φίλο της Ναταλίας να λέει: «Μακάρι, στα 50 να είναι όλες έτσι».

Ωστόσο, ο Άρης Καβατζίκης συνέχισε, τονίζοντας: «Όταν ένας άνθρωπος, στα 50 σου βγάζει το μαγιό του, τότε εννοείται ότι θα του λειάνεις την επιδερμίδα».

Διαβάστε επίσηςΓερμανού - Ιωάννου: Ξανά μαζί; Η αποκάλυψη on air για το ταξίδι τους το Πάσχα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR