counter

Όλα όσα έγιναν στη βασιλική επέτειο γάμου των γονέων της Marie Santal

Όλα όσα έγιναν στη βασιλική επέτειο γάμου των γονέων της Marie Santal
Όλα όσα έγιναν στη βασιλική επέτειο γάμου των γονέων της Marie Santal

Απο την Χριστίνα Μόνι 

Στις 9 Μαΐου  οι γονείς της πριγκίπισσας Marie Chantal συμπλήρωσαν 50 χρόνια γάμου και το γιόρτασαν με ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο “Orient Express”. 

Στην "Ταχεία της Ανατολής" όπως είναι γνωστό το πρώτο διηπειρωτικό τρένο της Ευρώπης, ο δισεκατομμυριούχος «βασιλιάς των Duty Free» όπως είναι γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο ο Robert Warren Miller, και η Chantal Pesantes  γιόρτασαν  την χρυσή  επέτειο του  γάμου τους και κάλεσαν  τα αγαπημένα τους παιδιά και λίγους συγγενείς  για να μοιραστούν το ευτυχές γεγονός.

Ο 71χρονος επιχειρηματίας και η 62χρονη σύζυγός του έχουν μοιραστεί μια ζωή μαζί κι έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την Πία, την Marie Chantal και την Αλεξάνδρα. Η Marie Chantal αλλά και τα παιδιά της πρίγκιπας Κωνσταντίνος-Αλέξιος και πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία μοιράστηκαν με τους φίλους τους  στους πρωσοπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, φωτογραφίες από την δεξίωση προς τιμήν του ζεύγους Miller.

Όπως ήταν φυσικό όλες οι γυναίκες έλαμπαν μέσα στις ξεχωριστές τουαλέτες που είχαν επιλέξει, αλλά ούτε οι άνδρες τους πήγαν πίσω καθώς μέσα στα smokin τους έδειχναν κομψότατοι

Στην δεξίωση παρευρέθηκε και η βασίλισσα Άννα-Μαρία. Όλοι έδειχναν ευτυχισμένοι στην μυθική επέτειο του Robert Warren Miller και τη Chantal Pesantes  και ακόμη περισσότερο το ίδιο το ζεύγος.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR