counter

Roberto Cavalli: Το εσωτερικό του σπιτιού του είναι τόσο υπέροχο όσο και οι συλλογές που υπογράφει

Roberto Cavalli: Το εσωτερικό του σπιτιού του είναι τόσο υπέροχο όσο και οι συλλογές που υπογράφει
Roberto Cavalli: Το εσωτερικό του σπιτιού του είναι τόσο υπέροχο όσο και οι συλλογές που υπογράφει

Απο την Χριστίνα Μόνι

Όταν έχεις στο μυαλό σου μια πληθωρική προσωπικότητα σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχει και αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι άλλος από τον Roberto Cavalli.

Ο πασίγνωστος σχεδιαστής ανοίγει για πρώτη φορά την πύλη του σπιτιού του και το μόνο που μπορεί να πει κανείς βλέποντας το είναι πως είναι τόσο μοναδικό και υπέροχο όσο είναι και οι δημιουργίες του. Το παλάτι του σχεδιαστή βρίσκεται στην Φλωρεντία της Ιταλίας και η θέα που έχει είναι με μια λέξη μαγευτική. 

Στο εσωτερικό του σπιτιού το επίσημο καθιστικό διαθέτει ροζ μαρμάρινα δάπεδα και ένα επιβλητικό τζάκι.  Στην ηλιόλουστη  μεγαλειώδη κουζίνα , ένα τραπέζι που σχεδιάστηκε από τον γλύπτη Mario  Ceroli αγκιστρώνει το χώρο  ενώ σε ένας  από τους πάγκους κατέχει μια ποικίλα ομαδοποίηση σφαιρών από την περιβόητη συλλογή της Εύας . Το σχήμα τους αντιπροσωπεύει το άπειρο , και είναι αρκετά μαγευτικό. Στον ίδιο πάγκο υπάρχει και μια συλλογή από σπάνια κρασιά που λατρεύει ο Roberto Cavalli.

Το στούντιο του διάσημου σχεδιαστή βρίσκεται σε διαφορετικό κτήριο και είναι διακοσμημένο από βιβλία φωτογραφίες και διάφορα αναμνηστικά από τα ταξίδια που έχει κάνει. Στα περισσότερα δωμάτια  τα έπιπλα διακοσμούνται με υφάσματα από παλαιότερες συλλογές του σχεδιαστή.  

Στο εσωτερικό του σπιτιού βρίσκεται μια θερμαινόμενη πισίνα για αν απολαμβάνει όλη η οικογένεια τις βουτιές της παντός καιρού. Φυσικά εντύπωση προκαλεί η εικόνα του κήπου του, όπου βρίσκονται σταθμευμένες οι αδυναμίες του διάσημου σχεδιαστή. Μια πλήρως ανακαινισμένη Ferrari του 1970 και ένα ελικόπτερο το οποίο το οδηγεί ο ίδιος. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR