counter

Ο ΟΚΑΝΑ είχε ζητήσει άρση επιμέλειας της Άννυ από τους γονείς της

Ο ΟΚΑΝΑ είχε ζητήσει άρση επιμέλειας της Άννυ από τους γονείς της
Ο ΟΚΑΝΑ είχε ζητήσει άρση επιμέλειας της Άννυ από τους γονείς της

Άννυ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την φρικιαστική υπόθεση του θανάτου της μικρής Άννυ αλλά και των συνθηκών διαβίωσής της πριν το ειδεχθές έγκλημα.

Σήμερα η ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ, Μαρία Καλογεροπούλου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη αποκάλυψε ότι είχε παρακαλέσει τον εισαγγελέα να πάρει από τους γονείς την επιμέλεια της Άννυ, όμως δεν εισακούστηκε.

«Πήγα 4 φορές στον εισαγγελέα και τον παρακάλεσα. Η τελευταία φορά ήταν πριν 5 μήνες», δήλωσε η Μαρία Καλογεροπούλου, η οποία ωστόσο διευκρίνισε ότι η μητέρα αγαπούσε πολύ το παιδί της, απλά δεν ήταν σε θέση να το μεγαλώσει σωστά.

Αντιθέτως, για τον πατέρα τόνισε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και δεν ακολουθούσε αγωγή ή θεραπεία. Και οι δυο τους όμως ήταν εξαρτημένοι από ναρκωτικές ουσίες, όπως είπε η Μαρία Καλογεροπούλου.

Εν τω μεταξύ, ο 27χρονος πατέρας της μικρής Άννυ θα μεταφερθεί στην Κέρκυρα, όπου ήδη έχει ετοιμαστεί κελί για να κρατηθεί μόνος του και να μην έχει επαφή με άλλους κρατούμενους για λόγους ασφαλείας. Η αρχική εισαγγελική παραγγελία ήταν ωστόσο για τις φυλακές Τρικάλων.

Η μεταγωγή του αναμένεται σήμερα ή αύριο, ενώ ο ίδιος κρατείται στη ΓΑΔΑ, όπως και η μητέρα της Άννυ, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Πηγή: Antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR