counter

Lenny Kravitz: Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι στο Παρίσι, που διαθέτει προς ενοικίαση

Lenny Kravitz: Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι στο Παρίσι, που διαθέτει προς ενοικίαση
Lenny Kravitz: Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι στο Παρίσι, που διαθέτει προς ενοικίαση

Ο Αμερικανός ροκ σταρ Lenny Kravitz μας ανοίγει το σπίτι του και μας παρουσιάζει την μοναδική του διακόσμηση την οποία έχει επιμεληθεί ο ίδιος.

Από την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς τα ακριβά γούστα του διάσημου τραγουδιστή. Είναι γνωστό βέβαια πως τους ροκ σταρ τους διακατέχει μια τρέλα κάτι που διακρίνουμε και στην διακόσμηση του σπιτιού του Lenny Kravitz.

Στο συγκεκριμένο μικρό «παλάτι» μπορείς να βρεις από αντικείμενα με επικαλυμμένα με χρυσό, άπειρα κρύσταλλα στα φωτιστικά στους περισσότερους χώρους, δύο διαφορετικά σαλόνια. Το ένα στους τόνους του λευκού και το άλλο στους τόνους του μαύρου. Η πλήρης αντίθεση. Μια αντίθεση που ο ίδιος την προτιμάει σε πολλούς χώρους, ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα του. Λευκό στους τοίχους και μαύρες λεπτομέρειες στα έπιπλα συνθέτουν τον χώρο της κρεβατοκάμαρας του Lenny Kravitz.

Φυσικά απαρατήρητο δεν περνάει σε καμία περίπτωση το τεραστίων διαστάσεων πιάνο του τραγουδιστή το οποίο κοστίζει μια ολόκληρη περιουσία. Χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου πιάνου η γυάλινη οροφή του, που σου επιτρέπει να διακρίνεις το εσωτερικό του.

Ο πράσινος κήπος με τα ψηλά δέντρα συνθέτουν  το σκηνικό του «παλατιού» Τo οποίο βρίσκεται στο Παρίσι και ο τραγουδιστής για άγνωστους λόγους το διαθέτει προς ενοικίαση. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR