counter

Σοκ και θρήνος για την 4χρονη Άννυ

Σοκ και θρήνος για την 4χρονη Άννυ
Σοκ και θρήνος για την 4χρονη Άννυ

Άννυ

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της μικρής Άννυ από την Βουλγαρία, αφού, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία η 4χρονη δεν «εξαφανίστηκε» όπως είχαν καταγγείλει οι γονείς της, αλλά τη σκότωσε ο 27χρονος πατέρας της.

Ωστόσο, οι λεπτομέρειες της δολοφονίας προκαλούν φρίκη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο πα-«πατέρας» αφού σκότωσε την κόρη του στη συνέχεια την τεμάχισε, έβρασε τα μέλη του σώματός της και τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του... 

Το μεσημέρι η Αστυνομία θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση, οι οποίες αναμένεται να συγκλονίσουν.

O 27χρονος συνελήφθη, αφού εκδόθηκε από τον ανακριτή ένταλμα σύλληψης, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και η μητέρα της 4χρονης, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, που προκάλεσε τον θάνατό του και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής.

Η Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα, η οποία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, μαζί με τον 27χρονο βιολογικό πατέρα του παιδιού, που κατηγορείται για το φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε αυτός την κόρη του, αλλά ήταν άρρωστη και πέθανε και αυτός σκέφτηκε να εξαφανίσει το πτώμα.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής, με βάση συνδυασμό στοιχείων, τα οποία προέκυψαν τόσο από τη μαρτυρία προσώπου του στενού περιβάλλοντος του 27χρονου φερόμενου ως δράστη της ανθρωποκτονίας, όσο και γενετικό υλικό, το οποίο βρέθηκε σε συγκεκριμένα σημεία, καθώς και από μια σειρά άλλες ενδείξεις, που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία στους αρμόδιους αξιωματικούς, για την κατάληξη του άτυχου κοριτσιού.

Η υπόθεση είχε αρχίσει να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η μητέρα του κοριτσιού, επίσης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της, αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR