counter

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που δολοφονήθηκε η μικρή Άννυ

Ακράδαντα στοιχεία από τις εργαστηριακές εξετάσεις του DNA, τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, αλλά και μία μαρτυρία-"κλειδί" υποστηρίζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής ότι έχουν στη διάθεσή τους για την... εξαφάνιση της τετράχρονης Άννυ Μπορίσοβα από τη Βουλγαρία, που αγνοείται από τις 21 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα ευρήματα συνηγορούν ότι το μικρό κορίτσι έχει δολοφονηθεί από τον ίδιο του το βιολογικό πατέρα, τον 27χρονο "Σάββα", ο οποίος βάσει εντάλματος σύλληψης από τον αρμόδιο εισαγγελέα ήδη έχει μεταφερθεί στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, στη ΓΑΔΑ.

Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Βουλγαρία μια ημέρα μετά την υποτιθέμενη εξαφάνιση της κόρης του. Οι αστυνομικού έφτασαν στα ίχνη του φίλου του ζευγαριού και κλιμάκιο αξιωματικών της ΕΛΑΣ από την Θεσσαλονίκη ταξίδεψε στην γειτονική χώρα προκειμένου να εξετάσουν την εμπλοκή του συγκεκριμένου προσώπου, αλλά έμειναν έκπληκτοι όταν τον άκουσαν να τους περιγράφει ότι ο 27χρονος βιολογικός πατέρας σκότωσε την ίδια του την κόρη.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε, μετά από συνδυασμό στοιχείων, τα οποία προέκυψαν τόσο από τη μαρτυρία ενός φίλου του 27χρονου φερόμενου ως δράστη της ανθρωποκτονίας, όσο και γενετικό υλικό, που βρέθηκε στο σπίτι του. O φίλος του δράστη φέρεται να εμπλέκει και την μητέρα της Άννυ στην κατάθεσή του λέγοντας ότι γνώριζε και συγκάλυπτε.

Σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση έπαιξαν οι αντιφάσεις στις οποίες είχε πέσει στην ανάκριση, τόσο ο ίδιος ο πατέρας, όσο και η μητέρα της μικρής αλλά και μια φράση του. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε πει στον ανακριτή: «Νομίζετε ότι έχω σκοτώσει το παιδί μου, το έχω κάνει κομμάτια και το έχω πετάξει σε καμιά λεκάνη;». Τις τελευταίες ώρες οι αρχές παίρνουν συνεχώς καταθέσεις από φίλους, συγγενείς και γνωστούς των δυο γονέων προκείμενου να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Στο VIDEO που ακολουθεί περιγράφονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης, όπως γίνονται γνωστές μετά τα αποτελέσματα των ανακρίσεων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR