counter

Θάρρος ή Αλήθεια: Νέος Διαγωνισμός από τον Ρυθμό 949!

Θάρρος ή Αλήθεια: Νέος Διαγωνισμός από τον Ρυθμό 949!
Θάρρος ή Αλήθεια: Νέος Διαγωνισμός από τον Ρυθμό 949!

Ρυθμός

Αν θες να μάθεις ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχει περάσει ο αγαπημένος σου ραδιοφωνικός παραγωγός χωρίς να κάνει ντους ή αν θες να τον ακούσεις να προσποιείται οργασμό κατά τη διάρκεια της εκπομπής του… παίξε τώρα στο νέο διαγωνισμό του Ρυθμού 949, και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις δώρα αξίας 4.000€!

Η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Ευθύμης Ζησάκης, η Μαρία Γεωργάκαινα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σταμάτης Din Dan Done παίζουν «Θάρρος ή Αλήθεια» με τους ακροατές του Ρυθμού 949.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάθε Τετάρτη ανακοινώνονται στον αέρα των εκπομπών, στο web site και στα social media του Ρυθμού 949, οι προκλήσεις ΘΑΡΡΟΥΣ ή ΑΛΗΘΕΙΑΣ της εβδομάδας. Την ίδια στιγμή ξεκινάει η ψηφοφορία των ακροατών για το ποιος από τους παραγωγούς θέλουν να την εκτελέσει. Ο «τυχερός» παραγωγός ανακοινώνεται κάθε Δευτέρα και εκτελεί την πρόκληση κάθε Τρίτη την ώρα της εκπομπής του!

Η πρόκληση της πρώτης εβδομάδας είναι:
ΘΑΡΡΟΣ: Προσποιήσου οργασμό on air
ή
ΑΛΗΘΕΙΑ: Πόσο καιρό έχεις περάσει χωρίς να κάνεις ντους;

Όσο πιο πολλές φορές ψηφίσει κάποιος, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει για να μπει στην κλήρωση και να διεκδικήσει δώρα αξίας 4.000€, όπως ένα ταξίδι στην Πάρο, smartphones, tablets, i-wheel BASIC, δωροεπιταγές super market, γεύματα σε εστιατόρια και εξόδους σε νυχτερινά κέντρα.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα, Τετάρτη 29/04 και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 26/05.

Για περισσότερες πληροφορίες συντονιστείτε στον Ρυθμό 949 ή μπείτε στο www.rythmosfm.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR