counter

Οι απίστευτοι εσωτερικοί χώροι του Λευκού Οίκου

Οι απίστευτοι εσωτερικοί χώροι του Λευκού Οίκου
Οι απίστευτοι εσωτερικοί χώροι του Λευκού Οίκου

Από τη Χριστίνα Μόνι

Ο Λευκός Οίκος είναι ένα από τα πιο γνωστά σπίτια της υφηλίου, ίσως και το πιο διάσημο. Φυσικά αυτό συμβαίνει διότι εκεί ζουν και εργάζονται ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Εθνών Αμερικής.

Το συγκεκριμένο αυτό κτήριο διατηρεί μια παράδοση αιώνων τόσο στο εξωτερικό του όσο και στο εσωτερικό του. Ο Λευκός Οίκος βρίσκεται στην Ουάσινγκτον της Αμερικής και φυσικά κάτι που προκαλεί εντύπωση στο εσωτερικό του είναι η κουζίνα. Όχι τόσο για την διακόσμηση της όσο για το μέγεθος της. Έχει το μέγεθος ενός διαμερίσματος της Νέας Υόρκης. Κάτι το οποίο όμως είναι απόλυτα λογικό αφού οι εργαζόμενοι ετοιμάζουν  εβδομαδιαίο δείπνο για περίπου διακόσια άτομα.Ο Λευκός Οίκος περιλαμβάνει και  μια παλιά οικογενειακή τραπεζαρία αλλά και ένα διαμπερές  χολ οπού συγκεντρώνονται όλοι οι διπλωμάτες.

Στο εξωτερικό χώρο του Λευκού Οίκου μπορεί να δει κανείς τον κήπο τον οποίο επιμελείται η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, η Michelle Obama. H ίδια φροντίζει για τις διατροφικές συνήθειες της οικογένειας της. Φρόντισε λοιπόν να καλλιεργήσει φρούτα και λαχανικά στον κτήμα του Λευκού Οίκος.

Και μόνο από τις φωτογραφίες μπορεί κανείς να καταλάβει το πόσο εντυπωσιακό είναι το ένα από τα διασημότερα κτήρια του κόσμου, ο Λευκός Οίκος.     


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR