counter

Κώστας Τουρνάς: «Όπως ποτέ» στο μουσικό θέατρο ΣΦΙΓΓΑ

Κώστας Τουρνάς: «Όπως ποτέ» στο μουσικό θέατρο ΣΦΙΓΓΑ
Κώστας Τουρνάς: «Όπως ποτέ» στο μουσικό θέατρο ΣΦΙΓΓΑ

Από την Παρασκευή 8 Μαΐου και για τέσσερα διήμερα ο Κώστας Τουρνάς έρχεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο μουσικό θέατρο Σφίγγα για να παρουσιάσει ένα πολύ δυνατό live με τίτλο "Κώστας Τουρνάς -Όπως Ποτέ". 

«Όπως ποτέ» γιατί τα συγκεκριμένα live θα έχουν πολύπλευρο μουσικό χαρακτήρα με rock, electric ακόμα και acoustic guitar στιγμές –κάτι που ο Κώστας Τουρνάς τολμά για πρώτη φορά. Συνθέτης, μουσικός, τραγουδιστής, ποιητής, ακόμα και σύγχρονος φιλόσοφος για πολλούς, ο Κώστας Τουρνάς είναι ένας καλλιτέχνης που συνδυάζει την πείρα μιας τεράστιας καριέρας με τη φρεσκάδα ενός αιώνιου έφηβου και εραστή της μουσικής. Από τις 8 Μαϊου στο μουσικό θέατρο Σφίγγα τραγούδια θρύλοι και μουσικές στιγμές που μας άγγιξαν για πάντα: "Άνθρωπε αγάπα", "Δεν μετανιώνω", "Όπου φυσάει ο άνεμος", "Μην της το πεις" "Τι να μας κάνει η νύχτα", "Λεν'...", "Κυρίες και Κύριοι"...ο Κώστας Τουρνάς! 

Μουσικό Θέατρο ΣΦΙΓΓΑ Κιάφας & Ζωοδόχου Πηγής. Έναρξη Παρασκευή 8 Μαϊου. Ημέρες λειτουργίας Παρασκευή Σάββατο. Τηλ. Κρατήσεων-Υπεύθυνοι Επικοινωνίας Στέλλα Καππάτου 6944268114, Νίκος Τζιουβάρας 6947567996

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR