counter

Σκορδά - Λιάγκας: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γενέθλια του γιου τους, Γιάννη

Σκορδά - Λιάγκας: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γενέθλια του γιου τους, Γιάννη
Σκορδά - Λιάγκας: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γενέθλια του γιου τους, Γιάννη

Ο Γιάννης Λιάγκας γιόρτασε τα γενέθλιά του το απόγευμα της Δευτέρας 20 Απριλίου. Το party γενεθλίων πραγματοποιήθηκε στο παραλιακό κέντρο Balux, της Γλυφάδας.

Το party είχε οργανωθεί για τις πέντε και οι καλεσμένοι, διάσημοι και μη, άρχισαν να καταφθάνουν με τεράστια χαμόγελα, δώρα και πολλές ευχές. Συνεργάτες της εκπομπής, φίλοι, συμμαθητές του μικρού Γιάννη με τους γονείς τους και συγγενείς ήταν εκεί για να μοιραστούν τη χαρά του διάσημου ζευγαριού, που βλέπει τον γιό του να μεγαλώνει.

Όπως κάθε «σωστό» party, έτσι κι αυτό, είχε concept και δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τα διάσημα αυτοκίνητα cartoon McQueen της Disney, που ο Γιαννάκης λατρεύει. Στο ίδιο concept σχεδιάστηκε, μετά από ειδική παραγγελία στη γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων "Fresh", που ανήκει στον Ηλία Κρασσά και η τούρτα – υπερπαραγωγή, των γενεθλίων του μικρού αγοριού, που αντίκρισε προς μεγάλη του χαρά και έκπληξη.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ήταν εκεί και απαθανάτισε την εντυπωσιακή τούρτα, λίγο πριν ο μικρός Γιάννης σβήσει τα κεράκια! Ο Θέμης Γεωργαντάς ήταν εκείνος που «αποκάλυψε» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram στιγμιότυπα από το πάρτυ με τους καλεσμένους να ποζάρουν στο φακό του. Ανάμεσά τους βρέθηκαν η Μαρία Μπεκατώρου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Σάσα Σταμάτη, η Νάνσυ Παραδεισανού, η Ελεάννα Τρυφίδου, η Όλγα Λαφαζάνη και άλλοι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR