counter

Τι προκάλεσε την τραγωδία στη Σαλαμίνα

Τι προκάλεσε την τραγωδία στη Σαλαμίνα
Τι προκάλεσε την τραγωδία στη Σαλαμίνα

Σαλαμίνα

Παράνομη σχέση από το 2012 είχαν ο 35χρονος και 44χρονη από τον Φοίνικα Σαλαμίνας, οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο αυτοκίνητο του συζύγου της γυναίκας.

Ο Λιμενικός είχε πυροβολήσει δύο φορές την παράνομη σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τα πτώματά τους ανακάλυψε η σύζυγος του 35χρονου, στο γκαράζ του σπιτιού της και ειδοποίησε αμέσως τον σύζυγο της 44χρονης και πατέρα των δύο παιδιών της, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία.

Έγκλημα πάθους δείχνουν όλα ότι ήταν. Η αιτία είναι τώρα που αναζητείται. Τα σενάρια που παίζουν δεν είναι λίγα, όμως το ενδεχόμενο να μην αποκαλυφθούν τα αληθινά αίτια ποτέ, επίσης είναι στο προσκήνιο, αφού και οι δύο είναι νεκροί.

Το να του ζήτησε εκείνη να χωρίσουν είναι το πρώτο σενάριο, ενώ εξίσου πιθανό είναι κάποιος από τους δύο να πίεζε τον άλλον να χωρίσει για να ζήσουν τον παράνομο έρωτά τους. Η εκδοχή του ατυχήματος επίσης υπάρχει, αλλά με λιγότερες πιθανότητες.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 35χρονος πυροβόλησε την ερωμένη του στην κοιλιά δύο φορές και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Το όπλο βρέθηκε στα πόδια του. Οι αστυνομικοί ωστόσο ψάχνουν ίχνη πυρίτιδας στα ρούχα των θυμάτων και στους συζύγους τους, ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια ποιος κρατούσε το όπλο του εγκλήματος.

Οι δύο απατημένοι σύζυγοι, μετά την εξέτασή τους αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψε κάποιο σε βάρος τους στοιχείο. Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο γνώριζαν για τον παράνομο δεσμό, που άρχισε το 2012. Ο 35χρονος είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο και η γυναίκα του περιμένει παιδί. Από την άλλη πλευρά, η 44χρονη φέρεται να είχε αποκαλύψει στον άνδρα της τον παράνομο δεσμό της και ίσως και γι’αυτό να ζήτησε από τον εραστή της να χωρίσουν.

Παράπλευρα θύματα είναι τα παιδιά της 44χρονης, 10 και 14 ετών, όπως και το παιδί του 35χρονου, το οποίο περιμένει η γυναίκα του.

Τα δύο ζευγάρια έκαναν παρέα και μάλιστα στενή, ενώ όλο το νησί γνώριζε τον παράνομο δεσμό τους, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Πηγή: Antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR