counter

Ιωάννου - Χοψονίδου: Μαζί στα γενέθλιά της

Ιωάννου - Χοψονίδου: Μαζί στα γενέθλιά της
Ιωάννου - Χοψονίδου: Μαζί στα γενέθλιά της

Μία ξεχωριστή βραδιά μοιράστηκαν την περασμένη Παρασκευή ο Μάνος Ιωάννου και η Βαλέρια Χοψονίδου, που εδώ και λίγες εβδομάδες είναι ζευγάρι. Ο ηθοποιός και η αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά της στο νυχτερινό κέντρο Teatro. Μάλιστα, ο Μάνος Ιωάννου -ο οποίος επέμενε ότι είναι μόνο φίλοι με τη Βαλέρια- με τη βοήθεια του φίλου του και συνεργάτη της Πάολας, Φώτη Ζογλοπίτη, επιφύλαξε μία τούρτα γενεθλίων -έκπληξη στην αγαπημένη του. «Η Βαλέρια έσβησε ενθουσιασμένη το μοναδικό κερί που είχαν τοποθετήσει στην τούρτα της, ευχαριστώντας θερμά τον Μάνο για την έκπληξη» περιγράφει άνθρωπος που τους συνάντησε από κοντά.

«Οι δυο τους έφτασαν μαζί στο μαγαζί μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αλλά αναχώρησαν χωριστά» καταλήγει η ίδια πηγή. «Το πάρτι γενεθλίων μου μόλις άρχισε!» σχολίασε η εορτάζουσα μέσω Facebook, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με όλη την παρέα της στο νυχτερινό κέντρο, έχοντας δίπλα της τον Μάνο Ιωάννου. Ο ηθοποιός το επόμενο πρωί, καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha Σπίτι μου σπιτάκι μου, δεν έκρυψε την αμηχανία του όταν η κουβέντα στράφηκε στη σχέση που είχε με τη Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης στο OK!

COVER OK 492

Διαβάστε επίσης: Μάνος Ιωάννου: Ξεκαθάρισε για πρώτη φορά την κατάσταση της σχέσης του με τη Ναταλία Γερμανού

Διαβάστε επίσηςMάνος Ιωάννου: Στο FTHIS.GR όλη η αλήθεια για την προσωπική του ζωή μετά το χωρισμό. Είναι ζευγάρι με τη Βαλέρια Χοψονίδου;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR