counter

«Μασάμε για καλό» …το καλό των Παιδικών Χωριών SOS

«Μασάμε για καλό» …το καλό των Παιδικών Χωριών SOS
«Μασάμε για καλό» …το καλό των Παιδικών Χωριών SOS

Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής Γιώργος Σατσίδης στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS μέσω της κοινωνικής πρωτοβουλίας της Orbit® «Μασάμε για καλό» που στόχο έχει να προσφέρει προληπτικούς οδοντιατρικούς ελέγχους σε παιδιά και εφήβους που φροντίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.  

Τις παραπάνω προσωπικότητες πλαισίωσε πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στην επίσημη πρώτη της καμπάνιας της Orbit® «Μασάμε για καλό» με την αυλαία να ανοίγει στο κατάστημα Mega ΑΒ Βασιλόπουλος Ελληνικού, δεδομένου ότι η προώθηση του προγράμματος ξεκίνησε κατά αποκλειστικά στην αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος.

Στο special happening που έλαβε χώρα, οι καλεσμένοι χάρισαν απλόχερα φωτεινά χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS, συμμετέχοντας στην κοινωνική πρωτοβουλία της Orbit® και βγάζοντας παράλληλα φωτογραφίες selfie και αναρτώντας τις στις προσωπικές τους σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #OrbitSOS, μεταφέροντας σε ακόμη περισσότερους το μήνυμα «Μασάμε για καλό».

Κάντε κι εσείς πράξη το «Μασάμε για καλό»!

Μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε σε αυτή την προσπάθεια κάνοντας πράξη το «Μασάμε για καλό», καθώς η Orbit® με κάθε αγορά συσκευασίας προσφέρει 0,05€, με στόχο τη συγκέντρωση ενός ποσού που θα διατεθεί για την πρόληψη και προστασία της στοματικής υγείας των παιδιών και των εφήβων που φροντίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS. Πάνω απ’ όλα, να ξέρετε ότι με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε κι εσείς στην εκπαίδευση των παιδιών αυτών στη σωστή φροντίδα της στοματικής τους υγείας από νεαρή ηλικία.

Ας κάνουμε όλοι πράξη το «Μασάμε για καλό»

…για το καλό των Παιδικών Χωριών SOS!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook:

Orbit Gum Greece

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR