counter

Ισοπαλία για την Εθνική Ελλάδoς απέναντι στην Ουγγαρία

Ισοπαλία για την Εθνική Ελλάδoς απέναντι στην Ουγγαρία
Ισοπαλία για την Εθνική Ελλάδoς απέναντι στην Ουγγαρία

Εθνική Ελλάδος

Με μακρινό όνειρο μοιάζει πλέον για την Εθνική μας ακόμη και η κατάκτηση της 3ης θέσης, που οδηγεί σε μπαράζ για το «εισιτήριο» στα τελικά του Euro 2016. Η «γαλανόλευκη» του Σέρχιο Μαρκαριάν, παρότι εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη στη Βουδαπέστη, έμεινε στο 0-0 με την Ουγγαρία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Euro 2016, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου, όντας έξι βαθμούς πίσω από τους Ούγγρους.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έβγαλε πάθος στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε από την αρχή και είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε ένα τέρμα τις ευκαιρίες που δημιούργησε μπροστά από την αντίπαλη εστία. Οι διεθνείς μας έδειξαν τη διάθεση να κυνηγήσουν το γκολ σε όλο το παιχνίδι, αλλά τους έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και την εκτέλεση, με συνέπεια το 0-0 να διατηρηθεί μέχρι το τέλος.

Από την άλλη πλευρά, οι Ούγγροι, που αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο στο ματς, απείλησαν μόνο στο φινάλε, σε μία προσπάθεια να «κλέψουν» τη νίκη, όμως ούτε εκείνοι μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Το τελικό αποτέλεσμα, πάντως, αφήνει πικρή γεύση στην Εθνική μας, καθότι πλέον η υπόθεση πρόκριση δείχνει να κάνει "φτερά" για τη "γαλανόλευκη".

Οι συνθέσεις:

Ουγγαρία: Κιράλι, Καντάρ, Φιόλα, Γιούχας, Λεάντρο, Ελέκ (70' Πίντερ), Τζούτζακ, Τόζερ, Στιέμπερ, Γκέρα, Σαλάι (68' Νίκολιτς).

Ελλάδα: Καρνέζης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κονέ (77' Κατσουράνης), Χριστοδουλόπουλος (69' Φορτούνης), Φετφατζίδης (77' Γιαννιώτας), Σάμαρης, Αθανασιάδης

Πηγή:ΑΝΤΕΝΝΑ.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR